Şu an kardeşm oynuyor. 22.30dan sonra olabilir.Gelin oynayabiliriz hep beraber
Alakası yok. Bronz lig velet dolu pre girip trolleyenler mi dersin annem cagiriyo diyip çıkan mi dersin misafirliğe gidicem diyip w tuşuna taş koyan mi dersin. Riot sağolsun adam akıllı kişilere denk getirdi ardarda winlerle silvera çıktım.Bronzdan çıkamıyorsan demek ki o lige aitsin.
ben de demır 3 ten cıkamıyorumŞimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Bilader alakası yok, o elodaki oyuncular zaten düz yolda yürüyemiyor. Bu arkadaş o eloda winleyemiyorsa sorun kendisindedir, bahane aramanın mantığı da yok.Alakası yok. Bronz lig velet dolu pre girip trolleyenler mi dersin annem cagiriyo diyip çıkan mi dersin misafirliğe gidicem diyip w tuşuna taş koyan mi dersin. Riot sağolsun adam akıllı kişilere denk getirdi ardarda winlerle silvera çıktım.
Buna en iyi kanıt benim. Bronz elodan troller afklar yüzünden çıkamadım şuan silver 2yim yakında da golda cikicam. Hatta şuan goldlar geliyor oyunuma. 30 35 vurup kaybetmek nedir bilmiyorsun herhalde.Bilader alakası yok, o elodaki oyuncular zaten düz yolda yürüyemiyor. Bu arkadaş o eloda winleyemiyorsa sorun kendisindedir, bahane aramanın mantığı da yok.
Ben bir işte bahane aramam Eğer çıkamıyorsam demek ki oraya aitimdir, size de tavsiye ederim. Millette suç aramak yerine öz eleştiri yapın. Bir şeyin bahanesini aramayın.Buna en iyi kanıt benim. Bronz elodan troller afklar yüzünden çıkamadım şuan silver 2yim yakında da golda cikicam. Hatta şuan goldlar geliyor oyunuma. 30 35 vurup kaybetmek nedir bilmiyorsun herhalde.
1 haftaya kadar durum bende de böyleydi öncelikle yapman gerekenleri sana yazıyorumŞimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
bos. valo hakkinda konusmuyucam ama ayni seyin laciverti zaten. lolde en zor lig kastigim yer altin. cunku oyuncular asiri egoist. adamlar kotu oldugunu kabul etmiyor. valonun bronze elosuda boyle. silverda boyle sayilir. golddan sonra duzeliyo hafif hafif.Bronzdan çıkamıyorsan demek ki o lige aitsin.