Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
1 haftaya kadar durum bende de böyleydi öncelikle yapman gerekenleri sana yazıyorum
1) Mümkün olduğunca tanıdığın ve senin kadar iyi oynayan arkadaşlarınla gir (duo fln değil 5 kişi bul iyi oynayan onlar ile gir)
2) Eğer takım içi birbirlerinize info vermeden dümdüz oynuyorsan takımca discord üzerinden infolu bir şekilde oyna
3)Pingin çıkmıyor ve iyi bir nete sahip isen frankfurtta fln oyna hem çok az toxic oluyor maçlarda hemde rank atlaması genelde kolay oluyor
4)Eğer vurmada veya aiminde sorun var ise kendine düzgün bir nişangah bul ve günlük poligonda en az 30 dk ka kadar antreman yap maça öyle gir
5) Extra olarak grafik ayarlarını en iyi fps alacağın şeklinde ayarlarsan bu rekabetçi modunda daha rahat etmeni sağlayacaklardır
Ben bunları yaparak 2 gün önce gümüşe kadar yükseldim
Not: Kendim normalde rank oynamıyordum sonradan başladım