Yardım Valorantda rank çıkamıyorum.

haktanugur3

80+ Gold
Katılım
6 Haziran 2020
Mesajlar
7,587
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,564
Valorantda rank çıkamıyorum. Valorant da arkaşlarım sürekli oynadı ve ben saldım. 5 ay oynamadım onlar Dia Immo peşindeler ben 5 ay oynamadım diye altınlarda iken direkt bronz 3'e attı ve killim ölmemden yüksek ve 5-7 asist yapıyorum. Ortalama 18 kill oluyor ama yine maçı kaybediyorum.
 
Herhangi 4 kişiyle sürekli oynasan bile kolay rank kasarsın oyunda. Solo girme, oyuncu arama DC'lerinden 4 kişi bulmaya çalış birlikte oynayın sürekli.
 
Ya rank çıkıyorum iyi olduğumdan ama çok zor çıkıyorum normalde arkadaşlarım ile girerken yarım ayda silver3'den Altın 2'ye çıktım ama şimdi 4 oyun giriyorum 2'si lose.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda sadece 3 rank farkı olan kişiler birlikte girebiliyor mesela PLAT 1 DİA 1 ile giriliyor yoksa zaten hiç dert etmem.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,036
Mesajlar
10,445,911
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri
Top