Valorant Bronz'dan Çıkamıyorum?

Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Oyuna tam 1 hafta önce başladım. Şuan silver elodayım. Arkadaş olmayınca tek girdim. Yeni başlamama rağmen aşırı zorlanmadım. İstersen oynayabiliriz.

Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.
kanka konuyla biraz alakali ondan burada sorayim dedim. benim 1300 saat CS:GO'm var. bilirsin orada sikarken genellikle egilir ve spray atarsin. Valorantta da böyle mi yapmaliyim yoksa sag sol yaparak mi vurmaliyim? ya da onetap mi denemeliyim direkt? ben hep egilip spray atiyorum cunku.

kanka konuyla biraz alakali ondan burada sorayim dedim. benim 1300 saat CS:GO'm var. bilirsin orada sikarken genellikle egilir ve spray atarsin. Valorantta da böyle mi yapmaliyim yoksa sag sol yaparak mi vurmaliyim? ya da onetap mi denemeliyim direkt? ben hep egilip spray atiyorum cunku.
One tap alış rahat rank atlarsın valoda.

Kanka CS'de ben de senin dediğin gibi yapıyordum ama VALORANT'a geçince eğilmiyorum niyeyse, ayaktayken direkt spray veya çok iyi ana denk gelirse burst (üçlü sıkıp bırakmak) atıyorum.

Burada çene çalacağınıza oyunculuğunuzu geliştirin :)
1652568493645.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri