Neler Yeni

Valorant Bronz'dan Çıkamıyorum?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Mükemmel önerin için teşekkürler.

Eğer nişanlaman kötüyse (örn. kafa vuruşu oranı, nişangahı kafaya tutmak, spray atabilmek, hızlı flick atmak) poligonda, KovaaK veya AimLab gibi yerlerde yapabilirsin. Düşük rütbeli olduğunda poligon yeterlidir.

Eğer oyun bilgin kötüyse (örn. o haritadaki o noktaya nasıl bir peek atacağın) AimLab'e girip VALORANT'a özel haritalarda peek yeteneğini geliştirebilirsin. Fakat senin bahsettiğin oyun bilgisi (harita bilgisi, ajan bilgisi) gibi şeylerse en basitinden Google üzerinden haritaların krokisine bak, ardından Türkçe ve İngilizce olarak yer bilgilerini aklına yerleştir.

Eğer sorun sende değil de takımındaysa, DA Forum'daki iyi oynadığını söyleyen, Discord üzerinde varsa oradan arkadaşlarınla girebilirsin. Mesela benim gibi düşük rütbe bükücü birisi gibilerle girmeyi deneyebilirsin 🤠

İyi oyunlar kankam. <3
dusuk rutbe bukucuya bak ilk oyunumda benden az vurmustu kappa

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ne diyebilirim başka? :D
Kanka boş mesaj atmış gibi oldun da hani o yüzden. Tamam bazı kişilerin eli dijital oyunlara yatkın olmayabilir ama eğer arkadaşın potansiyeli varsa oyun üzerinde veya 3. taraf destekli platformlarda geliştirebilir. Ek olarak +80 Bronze hayırlı olsun.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
İsim verin altınım ben. Yeni hesapla oynanıyor mu direkt dereceli bilmiyorum ama oluyorsa atarız bi kaç maç. Geçenlerde kuzenimi bronzdan çıkarmıştık bu şekilde.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kendi elomda hiç bir zaman 25 altı vurmadım. (Plat III)
forumdaki platlardan fazla vurdum attigimiz 5v5'de. acaba platlarla goldlarin felan tek farki oyun bilgisi mi? guardianlı cocuk haric 4 mermi ace atti cocuk. Ya da onlar tryhard degillerdi bilemem tabi.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
forumdaki platlardan fazla vurdum attigimiz 5v5'de. acaba platlarla goldlarin felan tek farki oyun bilgisi mi? guardianlı cocuk haric 4 mermi ace atti cocuk. Ya da onlar tryhard degillerdi bilemem tabi.
Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Kanka boş mesaj atmış gibi oldun da hani o yüzden. Tamam bazı kişilerin eli dijital oyunlara yatkın olmayabilir ama eğer arkadaşın potansiyeli varsa oyun üzerinde veya 3. taraf destekli platformlarda geliştirebilir. Ek olarak +80 Bronze hayırlı olsun.
Dostum bu tarz şeyler pratik yaparak, video izleyerek falan olur. Bizim dememizle arkadaş en yüksek lige çıkmadı, iş pratiğe bakıyor işte.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.
genel olarak mi yoksa sadece TR hakkinda mi konusuyorsun? ben lol hakkinda biraz konusabilirim ama valorantta orta elolara hic cikmadim.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dostum çıkamıyorsan demek ki o kadar iyi oynamıyorsun,kendini geliştirmeye bak.

Rıdone9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Rıdvan
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
kanka öncelikle güzel bi duon olması şart bence yani 3pre olsanız en azından iyi olur ve girdiğin oyunlarda iletişimi eksik etme ve rank girmeden önce 3-4 dm gir ve poligonda alıştırma yap ayrıca maçtayken çok fazla peekleme brozdan çıarsın zaten kolay gelsin :)

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Brom bronzdan çıkmak o kadar zor değil.
bende çok iyi bir oyuncu değilim plat ım şuan.
geçen hafta 2 hesabı bronz 2 ve 3 den silver 3 gold 1 e boostladım, karşıya gelenler tırt zaten gelse gelse maksimum gold geliyor.
iyi oynasan direkt win alıyorsun zaten

Top Bottom