Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Ne diyebilirim başka?Mükemmel önerin için teşekkürler.
Ne diyebilirim başka?Mükemmel önerin için teşekkürler.
dusuk rutbe bukucuya bak ilk oyunumda benden az vurmustu kappaMükemmel önerin için teşekkürler.
Eğer nişanlaman kötüyse (örn. kafa vuruşu oranı, nişangahı kafaya tutmak, spray atabilmek, hızlı flick atmak) poligonda, KovaaK veya AimLab gibi yerlerde yapabilirsin. Düşük rütbeli olduğunda poligon yeterlidir.
Eğer oyun bilgin kötüyse (örn. o haritadaki o noktaya nasıl bir peek atacağın) AimLab'e girip VALORANT'a özel haritalarda peek yeteneğini geliştirebilirsin. Fakat senin bahsettiğin oyun bilgisi (harita bilgisi, ajan bilgisi) gibi şeylerse en basitinden Google üzerinden haritaların krokisine bak, ardından Türkçe ve İngilizce olarak yer bilgilerini aklına yerleştir.
Eğer sorun sende değil de takımındaysa, DA Forum'daki iyi oynadığını söyleyen, Discord üzerinde varsa oradan arkadaşlarınla girebilirsin. Mesela benim gibi düşük rütbe bükücü birisi gibilerle girmeyi deneyebilirsin
İyi oyunlar kankam. <3
Kanka boş mesaj atmış gibi oldun da hani o yüzden. Tamam bazı kişilerin eli dijital oyunlara yatkın olmayabilir ama eğer arkadaşın potansiyeli varsa oyun üzerinde veya 3. taraf destekli platformlarda geliştirebilir. Ek olarak +80 Bronze hayırlı olsun.Ne diyebilirim başka?![]()
Kendi elomda hiç bir zaman 25 altı vurmadım. (Plat III)dusuk rutbe bukucuya bak ilk oyunumda benden az vurmustu kappa
forumdaki platlardan fazla vurdum attigimiz 5v5'de. acaba platlarla goldlarin felan tek farki oyun bilgisi mi? guardianlı cocuk haric 4 mermi ace atti cocuk. Ya da onlar tryhard degillerdi bilemem tabi.Kendi elomda hiç bir zaman 25 altı vurmadım. (Plat III)
Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.forumdaki platlardan fazla vurdum attigimiz 5v5'de. acaba platlarla goldlarin felan tek farki oyun bilgisi mi? guardianlı cocuk haric 4 mermi ace atti cocuk. Ya da onlar tryhard degillerdi bilemem tabi.
Dostum bu tarz şeyler pratik yaparak, video izleyerek falan olur. Bizim dememizle arkadaş en yüksek lige çıkmadı, iş pratiğe bakıyor işte.Kanka boş mesaj atmış gibi oldun da hani o yüzden. Tamam bazı kişilerin eli dijital oyunlara yatkın olmayabilir ama eğer arkadaşın potansiyeli varsa oyun üzerinde veya 3. taraf destekli platformlarda geliştirebilir. Ek olarak +80 Bronze hayırlı olsun.
genel olarak mi yoksa sadece TR hakkinda mi konusuyorsun? ben lol hakkinda biraz konusabilirim ama valorantta orta elolara hic cikmadim.Kanka bilmiyorum belki çocuk pek VALORANT oynamıyordur o yüzden rütbesi düşük kalmıştır. Plat rütbesi Gold rütbesinden daha toksik bu arada.
kanka öncelikle güzel bi duon olması şart bence yani 3pre olsanız en azından iyi olur ve girdiğin oyunlarda iletişimi eksik etme ve rank girmeden önce 3-4 dm gir ve poligonda alıştırma yap ayrıca maçtayken çok fazla peekleme brozdan çıarsın zaten kolay gelsinŞimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Tavsiyem: Abdest al şaka (ama olabilir) neyse duo bul gg./valorantr sunucusundan umarım plat elo ya veya daha yükseğe çıkarsın iyi günlerGelin oynayabiliriz hep beraber
Brom bronzdan çıkmak o kadar zor değil.Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım