3 aydır aktif demek 3 aydır üye demek????

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,350
Ya abi sistemi alacağımdan değil zaten Mersindeyim gidip alamam ama 3 aydır aktif demek bu süre zarfı içinde forumda konu açmış veya diğer konularda mesaja sahip demek değil mi? Ben bu hesabı 2020'de açtım ama 3 aydır aktif değilim. Ben mi yanlış anladım millet yok ben 5 ay önce açtım, ben 1 sene önce açtım gibi mesajlar yazıyor kafayı sıyırdım. Birisi net aydınlatsın ben mi yanlış anladım yoksa ülkede genel olarak dinlediğimizi anlamama problemi mi var?

Ya abi sistemi alacağımdan değil zaten Mersindeyim gidip alamam ama 3 aydır aktif demek bu süre zarfı içinde forumda konu açmış veya diğer konularda mesaja sahip demek değil mi? Ben bu hesabı 2020'de açtım ama 3 aydır aktif değilim. Ben mi yanlış anladım millet yok ben 5 ay önce açtım, ben 1 sene önce açtım gibi mesajlar yazıyor kafayı sıyırdım. Birisi net aydınlatsın ben mi yanlış anladım yoksa ülkede genel olarak dinlediğimizi anlamama problemi mi var?
hocam videoda son 3 aydır aktif olmanız gerekiyor diyor.
konu okumak yorum beğenmek cevap yazmak konu açmak.

Doğru anlamışım o zaman. 5 aydır hesabı olan adamın 4 mesajı var ne kadar konu okumuş olabilir ya da beğeni atmış olabilir tartışılır

hocam sanırım ben de alamıyorum hesap 2 yıllık neredeyse ama 80+ bronze degilim

80+ Bronze ve 3 aydır aktif olan bir üye olmamız şart.

Geri