Okuma kitabı önerisi istiyorum

Herkesin düşünceleri ve bakış açısı farklı. Tavsiye tabii ki verilebilir fakat ne türlerden hoşlandığını söylersen daha güzel tavsiyeler alırsın :)

Kendisi de henüz o türü bulmaya çalışıyor sanırım, o yüzden farklı tarzlar ile deneyecek mecburen. :)
Aslında çok kitap okumadığım için hatta hiçe yakın olduğu için hiç çeşit çeşit tür okumadığım , hangi türün ne anlattığı nasıl anlattığını bilmiyorum.şuan tek istediğim şey kitabı elime aldığımda bırakmak istemeyeceğim bir şey.sürükleyici olması yani ama sanki çok şey istiyorum gibi 🙂

Merhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
Tarih seviyorsan
Beyaz zambaklar ülkesinde

Roman istiyorsan
Mustafa kutlu uzun hikaye

Eğer uzun olsun seri olsun diyorsan
Dune yi okuyabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Tolstoy - Insan ne ile yaşar

• Beğen
Stefan Zweig in kitaplarını oku kısa ve olay dizisi içinde buluyorsun kendini zamanında öyle yapmıştım faydası oldu

Merhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
Simyacı

• Beğen
Yaş kaç

Her Temas İz Bırakır ve okumadığım ama yakında okumak istediğim Son Hafriyat

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody