Kızgın Timsah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 528
Teşekkür ederim
Rica ederim, okuyunca pişman olacağın bir kitap değil. Kesinlikle oku.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Rica ederim, okuyunca pişman olacağın bir kitap değil. Kesinlikle oku.Teşekkür ederim
Herkesin düşünceleri ve bakış açısı farklı. Tavsiye tabii ki verilebilir fakat ne türlerden hoşlandığını söylersen daha güzel tavsiyeler alırsın![]()
Aslında çok kitap okumadığım için hatta hiçe yakın olduğu için hiç çeşit çeşit tür okumadığım , hangi türün ne anlattığı nasıl anlattığını bilmiyorum.şuan tek istediğim şey kitabı elime aldığımda bırakmak istemeyeceğim bir şey.sürükleyici olması yani ama sanki çok şey istiyorum gibiKendisi de henüz o türü bulmaya çalışıyor sanırım, o yüzden farklı tarzlar ile deneyecek mecburen.![]()
Tarih seviyorsanMerhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
Merhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.4
SimyacıMerhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
Yaş kaçMerhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
16 , 11. SınıfımYaş kaç
Ya okudum çok sıkıcı yeni başlayana onerilmezSimyacı
Tarihte sınıfa ders vermek istiyorsan nutuku oku16 , 11. Sınıfım
Ya okudum çok sıkıcı yeni başlayana onerilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tarihte sınıfa ders vermek istiyorsan nutuku oku
Her Temas İz Bırakır ve okumadığım ama yakında okumak istediğim Son HafriyatMerhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.