Kız arkadaşım terketti

Blueelf

80+
Reaksiyon skoru
2
8 aydır beraber olduğum kız arkadaşım ben ameliyattayken beni terketti sonra eski sevgilisine döndü sizce bunun tabiri nedir?

Tabiri derken? Bi tabir uydurmana gerek yok işte eski sevgilisini seviyormuş demek ki aklı onda kalmış böyle bi hainlik yapmış.

8 aydır beraber olduğum kız arkadaşım ben ameliyattayken beni terketti sonra eski sevgilisine döndü sizce bunun tabiri nedir?
Geçmiş olsun , başlarda unutamazsın off ne yapacağım bu kız niye terketti yanlış bir şey mi yaptım sorunu kendinde arayacaksın sonra zamanla alisacaksin ve aklına bile gelmeyecek sadece hemen unutmaya çalışma unutmaya çalıştıkça daha çok kalıyor

Geçmiş olsun , başlarda unutamazsın off ne yapacağım bu kız niye terketti yanlış bir şey mi yaptım sorunu kendinde arayacaksın sonra zamanla alisacaksin ve aklına bile gelmeyecek sadece hemen unutmaya çalışma unutmaya çalıştıkça daha çok kalıyor
Çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum

Zamanında benim yaptığım gibi kendini küçük düşürme.
Kendisinin hiç değer görülmediğini hissettir ona. Sanki bu zamana kadar hiç sevmemişsin gibi..
İster istemez sana yazmak veya seninle konuşmak isteyecektir.
Kendisine ait olan hiçbir hesabı engelleme. Hesap engellemek bence seviyesizliktir. Eğer yazarsa yazdığı yazılara kesinlikle dönme.

Eğer kendini alçaltırsan, kısacası saflık yaparsan üzülen taraf sen olursun. (Defalarca fake hesap açıp yalvarmıştım resmen. Arkadaşlarım arasında dalga konusu olmuştum. Saflık ve ahmaklık yapmıştım. Aklıma geldikçe kendimi gömmek istiyorum.)

Bence bazı şeyleri yüzüne vurup anlık olarak bulunduğu ortamı da huzursuz etmeni öneririm hayırdır noluyor anasını satayım 2dk ameliyata girdik eski sevgilisine dönmüş sanki öldü adam

Aranizda nikah gibi bir bag yok ki neden gitti diyesin canı sıkılmış gitmiş

valla hocam iyi olmuş bu tip insanlar işin kopamayacağı zaman aklında ihanet getirdiklerinde olay cok daha farklı oluyor. gidene dur deme bırak pişman olsun sen hayatıbna devam et çok daha güzel kalpli birini bulursun

Geri