Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

hocam bende o şekilde yaklaştım ama youtubeden oyuna giriş videosunu izlediğimde .bat klasörünün içeriği gözüküyor. Ayrıca kaspersky kullanıyorum en ufak şeyde hata veriyor bu oyunda vermedi. .bat dosyaları oyunun dilini ve sunucuya bağlanmana olanak sağlıyor. resmi bir şey olmadığı için sunucuya bu şekilde bağlanıyorsun. yakın zamanda client gelicekmiş isterseniz o zaman indirin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce oynamadıysanız size hoş gelmeyebilir, youtube üzerinden videolarına erişebilirsin.
Sağol hocam bilgilendirme için

ben 10 kere dendım atıyor guvenlık duvarından kaynaklı dıyorlar ama ben kapadım veya beceremedim
win defenderi kapattınız deyilmi öle saçma sapan yok kasperymiş yok avastmış onlar gereksiz bilgisayara virüs programına gerek yok heleki google yada torrenden birşeyler indirmiyorsanız kaspery zaten teknopatın sponsorlu virüs programı :D win defenderi kapatıp bi dene olmaza bilemiyorum.

win defenderi kapattınız deyilmi öle saçma sapan yok kasperymiş yok avastmış onlar gereksiz bilgisayara virüs programına gerek yok heleki google yada torrenden birşeyler indirmiyorsanız kaspery zaten teknopatın sponsorlu virüs programı :D win defenderi kapatıp bi dene olmaza bilemiyorum.
1652740729852.png
1652740748503.png

ayarlar yanlış mı tam anlamıyorumda

ben 10 kere dendım atıyor guvenlık duvarından kaynaklı dıyorlar ama ben kapadım veya beceremedim
güvenlik duvarı olayı ne kadar doğru bilemiyorum, ben kaspersky kullandığım için kaspersky windowsu devre dışı bıraktırıp kendininkini etkinleştirdi bu yüzden tam bilemiyorum.

2 mapte 2 tane görev yaptım ödül vermedi can sıkıcı oluyor bu sorun işte.

altaki taraf açık işte önemli olan orayı kapatmanız kesin çözümmü bilmiyorum ama win defender açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bildirim ayarını değiştir yapıp 2 kutu seçip kapatıp deneyiniz kesin çözümde olmayabilir deneyebilirsin.

Ben direkt sildim. Düzelirse bayağı oynanır gibi. Onlineı yeterli
itemlerin süresi bitiyor biz para kasamıyoruz kötü oldu bu yanı, bende bekleyeceğim biraz geceleri çok sapıtıyor ama öğlen sıkıntı olmadan oynanıyor ilginç

itemlerin süresi bitiyor biz para kasamıyoruz kötü oldu bu yanı, bende bekleyeceğim biraz geceleri çok sapıtıyor ama öğlen sıkıntı olmadan oynanıyor ilginç
Heyecanlanmıştım. Kursağımda kaldı maalesef

Geri