Uzun Süre PC Başında Oturmak

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar herbirimiz gibi bende uzun süre oyun oynuyorum ama oturduğum koltuk sert bir zeminde ve 2 3 saatten sonra bir agri yapıyor kalçada ve o ağrı kalkıp yatağa geçince de devam ediyor 1 2 saat bunu nasıl önleyebilirim koltuk şuanda değişemem ama oturduğum bölgeyi felan yumuşak bir şeyle değiştirebilirim

knk sırtına yumuşak bir minder veya yastık koy oturduğun yere bir fikrim yok

Kanka komiğine gidebilir belki ama kalçandaki ağrı kıl dönmesi olabilir. Şişlik farkettin mi?

Arkadaşlar herbirimiz gibi bende uzun süre oyun oynuyorum ama oturduğum koltuk sert bir zeminde ve 2 3 saatten sonra bir agri yapıyor kalçada ve o ağrı kalkıp yatağa geçince de devam ediyor 1 2 saat bunu nasıl önleyebilirim koltuk şuanda değişemem ama oturduğum bölgeyi felan yumuşak bir şeyle değiştirebilirim
Koltuk konforu ve oturuş çok önemli etken. Kalça kemiklerin ağrıyor ve bacakların uyuşuyor belli saatlerden sonra değil mi ?

Altına küçük yastık gibi bir şey al. Beline ve Altına koy veya. Veya Medikallerde satılan yuvarlak simit yastıklar var özelden yazarım ne işe yardığını :)

gözde bir şey oluyormu ?

Gerçekden sanki biri boynumu koparıyor. Vucüt sağlığı içinde kötü yastık bi nebze çözer ama bitirmez. Aslında oyuncu koltukları tuzak değil çok güzel ama malesef çok pahalı.

gözde bir şey oluyormu ?
Yok sukur gözümde birsey yok :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koltuk konforu ve oturuş çok önemli etken. Kalça kemiklerin ağrıyor ve bacakların uyuşuyor belli saatlerden sonra değil mi ?
Ya yastık da denedim, tabii ki normalden daha rahat ama oda aynı şekilde ağrı yapıyor 2 3 saatten sonra oturduğum zemin hiç rahat değil

Çok haklısın yemek masasının koltukları taş gibi ama 600 tl tanesi, 2 tanesini satıp xdrive alıcam yemin ederim bu nedir

Yok sukur gözümde birsey yok :D

Ya yastık da denedim, tabii ki normalden daha rahat ama oda aynı şekilde ağrı yapıyor 2 3 saatten sonra oturduğum zemin hiç rahat değil
O zaman yapacak bir şey yok maalesef.

Çok haklısın yemek masasının koltukları taş gibi ama 600 TL tanesi, 2 tanesini satıp xdrive alıcam yemin ederim bu nedir
Harbiden ya 2 dandik yemek masası sandalyesi 1000 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri