OptimumSky
80+
- Reaksiyon skoru
- 88
yanlış bilgilendirmeden raporlarımFulle desem linç yer miyim
10'ar 10'ar arttır. Zaten kartın gücü belli olduğu için aman aman bir fark olmayacaktır.ortadaki ayarları kaça almalıyım
Gayette yapar 900 MHz civarına çıkabilir. %30' a yakın artış da elde edebilir.O kart çok bir OC yemez, yese bile pek bir artış olmaz. 700 MHz ise stock frekansı 750 falan yapabilirsin, ötesinde stabilitesi kaybolur.
O kadar artsa üst modeli çıkartmaz Nvidia, uçmaGayette yapar 900 MHz civarına çıkabilir. %30' a yakın artış da elde edebilir.
Abi valla 895 850 de kaymak gibiydi. Fps drop falan yiyodum ama sıkıntı yapmadı.O kart çok bir OC yemez, yese bile pek bir artış olmaz. 700 MHz ise stock frekansı 750 falan yapabilirsin, ötesinde stabilitesi kaybolur.
FSP drop falan yiyodum yazmışsın kaymak gibi yazmışsın. Dediğim gibi stabil olmamış işte.Hocam direk 895'e 850 yapın. Tavsiyemdir, denendi onaylandı falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi valla 895 850 de kaymak gibiydi. Fps drop falan yiyodum ama sıkıntı yapmadı.
Abi dur fazla girme oralara şimdi ara sıra falan yiyordum ama aradaki fps farkına değiyordu. Mesela şöyle söyliyim 60 fps sabitlediğimde breeze haritasında mide bakarken 45-50 oluyor overclock yapınca 57-60 falan oluyor ve overclock olmadan mide peek atamıyorum.FSP drop falan yiyodum yazmışsın kaymak gibi yazmışsın. Dediğim gibi stabil olmamış işte.
Yapma bence.Şimdi yapim mi arkadaşlar yapmimmi