keremast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 992
pasta cila yaptır tamamen bitmese de azalırarkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?
300 350 max 400hocam ne kadar tutar babamdan aldım
derin çizikleri geçirmese bile kenarındaki izleri çokca geçirirpasta cila geçirmez bunu rötuş yapsanda belli olur
Komple arabaya mı atacak saçmalama. Kaportacıya gitse 50-100 TL'ye halleder. 10 TL maliyeti bile yok300 350 max 400
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
derin çizikleri geçirmese bile kenarındaki izleri çokca geçirir
tiner işi nasıl olacak hocam boyayı kaldırmaz demeOje falan sürme daha kötü olur.
Öncelikle bulursan bir tiner veya pasta ile orayı komple sil. Zaten köşedeki çizik derin çizik orayı pasta cila falan kapatmaz sadece üstteki yüzeysel çizikleri alır.
Kaportacıya vs. Gidersen rütuş yaptır
Oh simli metalik rötuş dışı kurtarmaz orayı.arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?