20 Bin TL bütçeli sistemi önerisi

Erdnckara

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
20000
Sadece kasa olacak şekilde şuan güncel satışta olan sistem önerilerinizi bekliyorum.Ekran kartı tercihim öncelikli nvidia olacak. Şimdiden teşekkürler.

Sadece kasa olacak şekilde şuan güncel satışta olan sistem önerilerinizi bekliyorum.Ekran kartı tercihim öncelikli nvidia olacak. Şimdiden teşekkürler.
Dostum istersen yardımcı olabilirim ama şunu sormak istiyorum nvidiada kesin kararsan 3060 ti li bir sistem toplayabilirsin anca ama AMD tarafında 6750 xt ile 2 k olan bir kartla toplayabilirsin

yazılım içinse kesinlikle nvdia ama oyun için se amd

Dostum istersen yardımcı olabilirim ama şunu sormak istiyorum nvidiada kesin kararsan 3060 ti li bir sistem toplayabilirsin anca ama AMD tarafında 6750 xt ile 2 k olan bir kartla toplayabilirsin
Nvidia tarafında 3070 istiyorum açıkçası ama 3060ti de kalıyor şuan sanirim. O yüzden AMD VE NVİDİA tarafında performans farki oluşturacaksa tabii ki amd olur.

Şurada bir sistem topladım. Sıvı soğutucuyu çıkarıp, 600W kasa alıp ne kadar bir hesaplayabilir misin acaba? 5 5600'ün fiyatını 3500 TL olarak baz al. Kusura bakma seni uğraştırıyorum ama Ödev yaptığım için sırtım ağrıyor biraz.

Amd tarafında 6750xt tarafinda yada duger kartlarında hazir sistem mevcut mu şuan yeni oldugu icin yok sanirim

Amd tarafında 6750xt tarafinda yada duger kartlarında hazir sistem mevcut mu şuan yeni oldugu icin yok sanirim

Başka 6750 sistemler de var ama dersen ki bu sistem bana uygun sana tek önerim 300 TL daha fazla veric ekran kartının merc modelini al merc modellerinin soğutması daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri