Dostum istersen yardımcı olabilirim ama şunu sormak istiyorum nvidiada kesin kararsan 3060 ti li bir sistem toplayabilirsin anca ama AMD tarafında 6750 xt ile 2 k olan bir kartla toplayabilirsinSadece kasa olacak şekilde şuan güncel satışta olan sistem önerilerinizi bekliyorum.Ekran kartı tercihim öncelikli nvidia olacak. Şimdiden teşekkürler.
Nvidia tarafında 3070 istiyorum açıkçası ama 3060ti de kalıyor şuan sanirim. O yüzden AMD VE NVİDİA tarafında performans farki oluşturacaksa tabii ki amd olur.Dostum istersen yardımcı olabilirim ama şunu sormak istiyorum nvidiada kesin kararsan 3060 ti li bir sistem toplayabilirsin anca ama AMD tarafında 6750 xt ile 2 k olan bir kartla toplayabilirsin
Söyle diyim 3060 ti piyada en uygun 11 bin TL 6750 xt ise 11.500 TL 6750 xt şu an 3070 ti dan azıcık kötü performans veriyorNvidia tarafında 3070 istiyorum açıkçası ama 3060ti de kalıyor şuan sanirim. O yüzden AMD VE NVİDİA tarafında performans farki oluşturacaksa tabii ki amd olur.
Amd tarafında 6750xt tarafinda yada duger kartlarında hazir sistem mevcut mu şuan yeni oldugu icin yok sanirim
Ucuza getirirsin diyemem ama herkesin görünüş olarak tercih ettiği parçalar vardır belki kendi isteğine göre toplayabilirsin bu ekran kartı ileEvet bu cok mantikli şuan kendim toplasam daha ucuza getirebilir miyim acaba
Dün 3070 12k civarına düştüydü kaçırmasaydın güzel sistem çıkardı.Sadece kasa olacak şekilde şuan güncel satışta olan sistem önerilerinizi bekliyorum.Ekran kartı tercihim öncelikli nvidia olacak. Şimdiden teşekkürler.