Ssdnin okuma yazma hiziylada alakalı ama beyaz çizgi ölü piksel olabilir ama emin degilimpc yi her açtığımda siyah ekran üzerinde _ şöyle bir çizgi var 30 sn felan bekliyorum ssd ye kurulu pc ama uzun sürüyor açılması
Alıntıyı görüntüle
netten örnek olsun dıye foto ekledım
O çizgi normalde olan bir şey de uzun beklenmesine karşı bir fikrim yokpc yi her açtığımda siyah ekran üzerinde _ şöyle bir çizgi var 30 sn felan bekliyorum ssd ye kurulu pc ama uzun sürüyor açılması
Alıntıyı görüntüle
netten örnek olsun dıye foto ekledım
1.de hocamSSD ölmek üzere sanırım. Bu Tire işareti disk yok demek anlamına geliyor. BIOS'a girin ve BOOT menüsünde kurulu olan SSD'yi 1. Sıraya çekmeyi deneyin.
teşekkürlerO çizgi normalde olan bir şey de uzun beklenmesine karşı bir fikrim yok
Tümü.ssd mi tümü mü
Windows 10 kullanıyorsunuz değil mi?asus tuf b450-pro gaming
3600x
zotac 1060 mini
Team GX1 480GB win bunda
SanDisk SSD Plus 120GB
G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz
Bir tanıdığımda aynı sorun oluşmuştu ve son sürüm Windows 10 kurarak halletmiştik. (Windows 7 kullanıyordu.) Onda daha uzun sürüyordu hatta. Deneyebilme şansınız var mı? Windows 11 de kurabilirsiniz.evet hocam
şuan malesef yapamam önceden format denemiştim fakat işe yaramamıştı tavsiyeniz için teşekkürler ileride deneyeceğim şuan çok şey vardaBir tanıdığımda aynı sorun oluşmuştu ve son sürüm Windows 10 kurarak halletmiştik. (Windows 7 kullanıyordu.) Onda daha uzun sürüyordu hatta. Deneyebilme şansınız var mı? Windows 11 de kurabilirsiniz.
Microsoft'un kendi sitesinden aracı indirin ve USB diske yazdırın. Temiz kurulum yapmakta fayda var.