Dev1ce
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
SahibindenSarı site derken hocam anlamadım ben bunu![]()
SahibindenSarı site derken hocam anlamadım ben bunu![]()
Mantıklı bir kodlamaymışSahibinden
Hocam dert etme İncehesap bunu 11.500 den 1 hafta boyunca 50 stok bitiremedi 20 adet satabildi ben ordan alıcaktım taksitli fiyatı çok artıyordu trendyola koyunca direk çektim 6 taksite sıfır faizUlen paylaşma yarın alıcamBiticek şimdi stoğu.
Evet evet hatırlıyorum da alamamıştım orda da satamadım bilgisayarımı.Mantıklı bir kodlamaymış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dert etme İncehesap bunu 11.500 den 1 hafta boyunca 50 stok bitiremedi 20 adet satabildi ben ordan alıcaktım taksitli fiyatı çok artıyordu trendyola koyunca direk çektim 6 taksite sıfır faiz
yapmaz.1080p monitör var 12400f ve bu kart darboğaz yapar mı?
Dünden beri stoktalar kart fiyatları inmeye devam ediyor sıkıntı yapmaUlen paylaşma yarın alıcamBiticek şimdi stoğu.
İndirime yetişirsen haber etEvet evet hatırlıyorum da alamamıştım orda da satamadım bilgisayarımı.
diğer xfx modellerinden farkı nedirMERC 319 bir de![]()
İçlerinde soğutması ve malzeme kalitesi en iyi olan modeli dostum yanlış bilmiyorsam siraylar Merc>Qick>Swift diye gidiyor sıralaması asusun sıralaması gibi düşün rog strix tuf dual serisi gibidiğer xfx modellerinden farkı nedir
İşlemci odaklı oyunlar da bir miktar darboğaz olur. Ancak sizi bezdirecek kadar olacağını sanmıyorum. Çok takıntılı değil iseniz kullanabilirsiniz. Karar sizindir.1080p monitör var 12400f ve bu kart darboğaz yapar mı?
Doğru sıralamaİçlerinde soğutması ve malzeme kalitesi en iyi olan modeli dostum yanlış bilmiyorsam siraylar Merc>Qick>Swift diye gidiyor sıralaması asusun sıralaması gibi düşün rog strix tuf dual serisi gibi