Hocam peki GPU TWEAK'te bulunan Gaming mode, silent mode seçenekleri ne işe yarıyor? O zaman GPU TWEAK 2 yüklenmeyince kart daha düşük Mhz değerinde çalışmıyor mu sizde?radeon ayar tavsiyemdir ne msı kullanıyorum ne asus tweak
OC mode : up to 2607 MHz (Boost Clock)/up to 2402 MHz (Game Clock)Hocam peki GPU TWEAK'te bulunan Gaming mode, silent mode seçenekleri ne işe yarıyor? O zaman GPU TWEAK 2 yüklenmeyince kart daha düşük Mhz değerinde çalışmıyor mu sizde?
normal haliayriyetten asus gpu tweak 3 var kullanacaksan onu kullan daha güncel ama ben yine radeon ayarlarını öneriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OC mode : up to 2607 MHz (Boost Clock)/up to 2402 MHz (Game Clock)
Gaming mode : up to 2593 MHz (Boost Clock)/up to 2382 MHz (Game Clock)
kendi sitesinde asus dual mhz bu slient modda ne kadar düşüyor bilmiyorum
kendi mhz bilmiyorum şimdi test eder atarım
Hocam bu Radeon Software'da ölçümler katmanını nasıl açabilirim acaba?ayriyetten asus gpu tweak 3 var kullanacaksan onu kullan daha güncel ama ben yine radeon ayarlarını öneriyorum
OC mode : up to 2607 MHz (Boost Clock)/up to 2402 MHz (Game Clock)
Gaming mode : up to 2593 MHz (Boost Clock)/up to 2382 MHz (Game Clock)
kendi sitesinde asus dual mhz bu slient modda ne kadar düşüyor bilmiyorum
kendi mhz bilmiyorum şimdi test eder atarım
normal hali
performans sekmesine bas alt sekmede ölçümlere bas izleme sekmesinde neleri görmek istediğini tikle katman bölümünde ise ölçüm katmanını göstere basarsan gözükür bunu kısayolla o pencereyi açmak istiyorsan alt + r tuşuna basman gerek ama bunu beni çok uğraştırıyor diye msı afterburner kullanıyorum o olay iyi ama bir overclock - undervolt fan ayarı falan yapacaksan radeon ayarları daha iyiHocam bu Radeon Software'da ölçümler katmanını nasıl açabilirim acaba?
Hocam sistem boşta kendi kendine monitörü kapatmış, açmaya çalıştığımda açılmıyor. Klavye falan çalışıyor ama, monitöre görüntü gelmiyor. Neden olabilir?performans sekmesine bas alt sekmede ölçümlere bas izleme sekmesinde neleri görmek istediğini tikle katman bölümünde ise ölçüm katmanını göstere basarsan gözükür bunu kısayolla o pencereyi açmak istiyorsan alt + r tuşuna basman gerek ama bunu beni çok uğraştırıyor diye msı afterburner kullanıyorum o olay iyi ama bir overclock - undervolt fan ayarı falan yapacaksan radeon ayarları daha iyi
bir kere başıma geldi nedenini bilmiyorum güç seçeneklerinden amd ryzen high performance moduna al uyku moduna girmiyor pc öyle sonra bir daha olmadıHocam sistem boşta kendi kendine monitörü kapatmış, açmaya çalıştığımda açılmıyor. Klavye falan çalışıyor ama, monitöre görüntü gelmiyor. Neden olabilir?
Wattman hatası verdi hocam, yine aynısını mı öneriyorsunuz?bir kere başıma geldi nedenini bilmiyorum güç seçeneklerinden amd ryzen high performance moduna al uyku moduna girmiyor pc öyle sonra bir daha olmadı
dediğim ayar bu wattman ayarı bilmiyorum siyah ekran sorusuna cevabım buWattman hatası verdi hocam, yine aynısını mı öneriyorsunuz?
Hocam sizde ekran gittikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Monitör sinyal yoka düşüyor ama klavye mouse ışıkları, caps lock numlock açık vaziyetteydi bende. Bunun kaynağı nedir?dediğim ayar bu wattman ayarı bilmiyorum siyah ekran sorusuna cevabım bu
uyku modunu hiçbir zaman yapın ekranı kapatı istediğiniz dakikaya verin sorunun kaynağını bilmiyorum ama daha da olmadı o yüzden bir şey diyemeceğimHocam sizde ekran gittikten sonra yeniden başlattınız değil mi? Monitör sinyal yoka düşüyor ama klavye mouse ışıkları, caps lock numlock açık vaziyetteydi bende. Bunun kaynağı nedir?
Uyku modu ayarlarını böyle yaptım, değiştirmeye gerek var mı?Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yaptım. Biraz önce sistemi kendi haline bırakmıştım ve masadan kalkmıştım bi 10 dakika kadar kullanmadım. Geldiğimde monitör kapanmıştı ama arkadan gelen wattman bildirimini sesi geliyordu. Bende kasa üstündeki tuştan resetledim sistemi. Yani Windows aktif durumda seslere ve Caps lock ışıklarına bakarsak, peki siz ekran kartının hangi sürümünü kullanıyorsunuz acaba? Sürüm kaynaklı olabilir mi?uyku modunu hiçbir zaman yapın ekranı kapatı istediğiniz dakikaya verin sorunun kaynağını bilmiyorum ama daha da olmadı o yüzden bir şey diyemeceğim