Selamlar,
Geçen hafta aldığım sistem geldi araştırarak parçalarına güvenerek almıştım. Bir tek ekran kartında sadece gpu olarak araştırma yapmıştım markalara çok takılmamıştım. Birkaç yerden farklı şeyler okuyunca kafam biraz karıştı.
Bilgi kirliliğini önlemek adına size de sormak istedim.
Aşağıda linkini paylaştığım Colorfull markanın bu ekran kartının piyasadaki aynı gpu modeline sahip diğer ekran kartlarıyla performans açısından farkı var mıdır?(Soğutma olarak bahsetmiyorum gpu gücü performansı bakımından) örn: msi veya asusun 5070 modelleri.
en.colorful.cn
Marka olarak hep karşıma çıkan bir marka olduğundan dolayı çok takılmamıştım ama şimdi içime oturdu yani gücü zayıflatılmış bir kart mı? Gerçekten 5070 performansını vermiyor mu vs.
Geçen hafta aldığım sistem geldi araştırarak parçalarına güvenerek almıştım. Bir tek ekran kartında sadece gpu olarak araştırma yapmıştım markalara çok takılmamıştım. Birkaç yerden farklı şeyler okuyunca kafam biraz karıştı.
Bilgi kirliliğini önlemek adına size de sormak istedim.
Aşağıda linkini paylaştığım Colorfull markanın bu ekran kartının piyasadaki aynı gpu modeline sahip diğer ekran kartlarıyla performans açısından farkı var mıdır?(Soğutma olarak bahsetmiyorum gpu gücü performansı bakımından) örn: msi veya asusun 5070 modelleri.
Colorful-Product-Colorful GeForce RTX 5070 Battle AX 12GB-V(Colorful GeForce RTX 5070 NB EX 12GB-V)
Colorful Yugong Technology Co. Ltd. focuses on technology innovation and service. In the past 21 years since its establishment, it has successfully transformed from a computer component agent to a complete industrial chain enterprise with independent research and development independent...