Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

VirtudeN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
Şu an kullandığım internet bu haziranın sonu gibi internet sağlayıcısını değiştirmeyi düşünüyorum
Düşündüğüm sağlayıcı netspeed hem fiyat hem de kullanıcı memnuniyetinden dolayı
Netspeed altyapı sorgulama yaptım ve bu sonucu aldım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-05-28 102422.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-28 102422.png
    17.8 KB · Hit: 104
  • Ekran görüntüsü 2022-05-28 102726.png
    Ekran görüntüsü 2022-05-28 102726.png
    33.7 KB · Hit: 101
Şu an kullandığım internet bu haziranın sonu gibi internet sağlayıcısını değiştirmeyi düşünüyorum
Düşündüğüm sağlayıcı netspeed hem fiyat hem de kullanıcı memnuniyetinden dolayı
Netspeed altyapı sorgulama yaptım ve bu sonucu aldım
Fiber var herhalde santral mesafesi 0m diyor. Netspeed veya Millenicom 100Mbps paketlerini alabilirsin.

Hocam 3 ay kadar bir süredir netspeed kullanıyorum 100mbps fiber hic bir sorun ile karşılaşmadım tavsiye ederim. 12 ay boyunca 5'er Tl indirimli kullanmak istersenizde "EXQ91I" kodunu kullanabilirsiniz. Kafaniza takilan bir soru olursa sorabilirsiniz.

Hocam 3 ay kadar bir süredir netspeed kullanıyorum 100mbps fiber hic bir sorun ile karşılaşmadım tavsiye ederim. 12 ay boyunca 5'er TL indirimli kullanmak istersenizde "EXQ91I" kodunu kullanabilirsiniz. Kafaniza takilan bir soru olursa sorabilirsiniz.
Haziran ayının ortasına doğru geçiş yapmayı düşünüyorum o zaman sizi özelden rahatsız ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber var herhalde santral mesafesi 0m diyor. Netspeed veya Millenicom 100Mbps paketlerini alabilirsin.
Bu konulardan çok anlamıyorum da santral mesafesinin 0m olması bir bakıma iyi değil mi ?
Bazıları 100mbpsı, 65 70 olarak alıyormuş bende o gibi bir durum olur mu

Haziran ayının ortasına doğru geçiş yapmayı düşünüyorum o zaman sizi özelden rahatsız ederim
Vodafone dan aldım ama türktelekom modemi kullanıyorum :d aynı değerlere 120 tl ödüyorum eğer müşteri hizmetleride iyiyse geç bence

tabii ki problem degil. Sizin altyapı değerlerinzle benim altyapı değerlerim bire bir ayni hocam. Oyunlarda ping degerleri vs. Cok iyi memmun kalırsınız.

Vodafone dan aldım ama türktelekom modemi kullanıyorum :d aynı değerlere 120 TL ödüyorum eğer müşteri hizmetleride iyiyse geç bence
Genel anlamda vodafone ve turkcell önerilmiyor. Düşüncem millenicom ya da netspeed

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konulardan çok anlamıyorum da santral mesafesinin 0m olması bir bakıma iyi değil mi ?
Bazıları 100mbpsı, 65 70 olarak alıyormuş bende o gibi bir durum olur mu
0m demek santral binada (veya direkt evinin içinde) demek. Yani VDSL değil Fiber kullanıyorsun. Hiçbir kayıp olmadan hızı alırsın.

tabii ki problem degil. Sizin altyapı değerlerinzle benim altyapı değerlerim bire bir ayni hocam. Oyunlarda ping degerleri vs. Cok iyi memmun kalırsınız.
Ortalama ping değeriniz ve indirme downloadın ortalama kaç

Geri