5 GÜN DEVAMSIZLIK HAKKINDA

behcet

80+
Reaksiyon skoru
21
Agalar şimdi şöle ben 1. dönem 5 günden fazla devamsızlık yaptığım için takdir-teşekkür alamadım fakat 2. döneme gelirsek 2 önemden 5 günden az yaptım takdir-teşekkür almaya hak kazanmış mıyımdır?

Agalar şimdi şöle ben 1. dönem 5 günden fazla devamsızlık yaptığım için takdir-teşekkür alamadım fakat 2. döneme gelirsek 2 önemden 5 günden az yaptım takdir-teşekkür almaya hak kazanmış mıyımdır?
Notları yeterli ise alırsın ve ilk dönem takdir veya teşekkür alamamanın sebebi bence okula 5 gün gitmemen değil

1. ve 2. Dönem devamsızlıkları toplu oluyor. 1. Dönemde 5 gün ise 2. Dönemde 4 gün yaptıysan 5+4 = 9 oluyor yani yine alamıyorsun. Ama 2. Dönem toplam 5 gün ise (1 ve 2 toplamı) alabiliyorsun.

hocam benim toplam 5 gün alabiliyor muyum?

5 gün devamsızlıkla belge mi alınamıyor bana baya saçma geldi konuyu iyice araştırın gerekirse veliniz okulla iletişime geçip sildirmeye çalışsın

5 gün devamsızlıkla belge mi alınamıyor bana baya saçma geldi konuyu iyice araştırın gerekirse veliniz okulla iletişime geçip sildirmeye çalışsın
Doğru hocam.Var böyle bir şey.
Özürsüz devamsızlık 5 günü doldurduğun da takdir veya teşekkür alabilme durumun varsa bile alamıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,031
Üyeler
188,028
Son üye
kaant
Geri