Notları yeterli ise alırsın ve ilk dönem takdir veya teşekkür alamamanın sebebi bence okula 5 gün gitmemen değilAgalar şimdi şöle ben 1. dönem 5 günden fazla devamsızlık yaptığım için takdir-teşekkür alamadım fakat 2. döneme gelirsek 2 önemden 5 günden az yaptım takdir-teşekkür almaya hak kazanmış mıyımdır?
hiç bir dersden kalmıyordum ve ortalamam 78 di knkNotları yeterli ise alırsın ve ilk dönem takdir veya teşekkür alamamanın sebebi bence okula 5 gün gitmemen değil
1. ve 2. Dönem devamsızlıkları toplu oluyor. 1. Dönemde 5 gün ise 2. Dönemde 4 gün yaptıysan 5+4 = 9 oluyor yani yine alamıyorsun. Ama 2. Dönem toplam 5 gün ise (1 ve 2 toplamı) alabiliyorsun.Agalar şimdi şöle ben 1. dönem 5 günden fazla devamsızlık yaptığım için takdir-teşekkür alamadım fakat 2. döneme gelirsek 2 önemden 5 günden az yaptım takdir-teşekkür almaya hak kazanmış mıyımdır?
5 gün devamsızlıkla belge mi alınamıyor bana baya saçma geldi konuyu iyice araştırın gerekirse veliniz okulla iletişime geçip sildirmeye çalışsınAgalar şimdi şöle ben 1. dönem 5 günden fazla devamsızlık yaptığım için takdir-teşekkür alamadım fakat 2. döneme gelirsek 2 önemden 5 günden az yaptım takdir-teşekkür almaya hak kazanmış mıyımdır?
Doğru hocam.Var böyle bir şey.5 gün devamsızlıkla belge mi alınamıyor bana baya saçma geldi konuyu iyice araştırın gerekirse veliniz okulla iletişime geçip sildirmeye çalışsın