Bir Kızla Nasıl tanışabilirim?

Astra G

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
650
Bir kızla konuşmak yakın olmak ardından çıkmak istiyorum ancak ilk neler yapabilirim?

Çıkmaktan kasıt ne hocam?
Bir iki eğlenip bırakacaksan seni fırın küreği ile kovalarım.

Böyle bir şey yok. Yanında yöresinde bulunayım belki bir gün bana şans verir diye düşünürsen çok beklersin dostum. Direkt git kıza açıl da demiyorum yavaş yavaş ilerle. Emek ver. Bi bakarsın kızla arkadaş değilsiniz, sevgili değilsiniz ama bir mekanda kahve içiyorsunuz veya parkta oturuyorsunuz. Birden yakınlaşırsınız vesaire böyle gelişir bu işler.

Kızların ''erkek arkadaşları'' yoktur, sevgilileri ve kız arkadaşları vardır.
Kendini friendzone'a sokup sonradan ilişkisi olanı görmedim ki böyle bir şey olsa bile bilmem kaç milyonda birdir belki, hiç mantıklı bir strateji değil.

Sohbet edeceksin. Sohbet konularına ayak uyduracaksın. Bir şey bilmezsin muhabbet etmez kız.

Kendini friendzone'a sokup sonradan ilişkisi olanı görmedim
KTimur bu mesajında haklı 2 kez friendzone yedim. Biri sonradan arkadaşlığı kesti; diğeriyle hala arkadaş olarak sohbete devam ediyorum. Ve unutma tüm arkadaşlıklar "selam" demekle başlar. (sanalda denemenizi tavsiye etmem)

Kızların ''erkek arkadaşları'' yoktur, sevgilileri ve kız arkadaşları vardır.
Kendini friendzone'a sokup sonradan ilişkisi olanı görmedim ki böyle bir şey olsa bile bilmem kaç milyonda birdir belki, hiç mantıklı bir strateji değil.
Strateji isteyen gitsin Coc oynasın.
Sevgi işinde stratejinin ne işi var hocam?

Strateji isteyen gitsin Coc oynasın.
Sevgi işinde startejinin ne işi var hocam?
Stratejiden kastım savaş anındaki gibi her adımını planladığı bir strateji değil, arkadaşın düşünce yapısını betimlemek için kullandığım bir kelime.

ve evet sevgi, aşk, ilişkilerde esasında oyuna dayanır, kadın- erkek ilişkileri bir oyundur oyunu iyi olan kız ile birlikte olur.

Burada oyun erkeğin sosyal ve iletişim becerisidir.
İlişkilerde oyunun olma sebebi erkeğin nesnel bir düşünce yapısına sahip olması fakat buna karşın kadının daha farklı bir yapıda olmasıdır. Erkek ilk önce güzelliğe bakarken kadınlar beden diline, vücut duruşu gibi bizim için çok geri planda olan şeyleri ön planda tutuyorlar.

Kadının makyajı,
Erkeğin oyunu.

Öncelikle hiç çıktığım biri olmadı bunu söylemek istiyorum.
Neden derseniz teknik direktörler maçta oynamaz.

İlk olarak biraz araştırma, gözlem yap.
Nelerden hoşlanır mesela?
Spotify listesini bul ve dinlediklerine bak.
Hangi spordan hoşlanır?

Bu tarz şeyler işine yarayacak.
Ona kendisinden bahsetmesini sağla ki konuşma uzasın.
Muhabbeti başlatmak için eğer tanıştı iseniz merhaba diyebilirsin ya da sırada yanı boş ise tahtayı görme bahanesi ile yanına oturup konuşma başlatabilirsin.
Konuşma anında ise edindiğin bilgileri kullan ve şaak sohbet başladı.
Ortak ilgi alanlarından yürü bam bam bam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri