Geceleri uyuyamıyorum

Thatt

80+
Reaksiyon skoru
11
Geceleri uyuyamıyorum hep sabah 7ye kadar uyanık kalıyorum uykum gelmiyor şuanda gelmiyor sorunu nedir ne yapmam lazım

Çok fazla Düşünmekten mi uyuyamıyorsun yoksa öylesine mi uykun gelmiyor?

eğer düşünmekten uyuyamıyorsan veya korkuyor isen gözlerini kapat hiç düşünmemeye çalış ya da sadece 1 konu üzerine yoğunlaş böyleikle düşündüğün şey rüya gibi gelecek ve uyuyacaksın. Eğer korkuyorsan gözlerini aç etrafa bak bir şey olmadığını gördüğün zaman gözünü kapat her korktuğunda aç yavaş yavaş korkun geçecektir. Hala korkuyorsan geçmiş olsun

eğer düşünmekten uyuyamıyorsan veya korkuyor isen gözlerini kapat hiç düşünmemeye çalış ya da sadece 1 konu üzerine yoğunlaş böyleikle düşündüğün şey rüya gibi gelecek ve uyuyacaksın. Eğer korkuyorsan gözlerini aç etrafa bak bir şey olmadığını gördüğün zaman gözünü kapat her korktuğunda aç yavaş yavaş korkun geçecektir. Hala korkuyorsan geçmiş olsun
Düşünmemeye çalışırsa daha çok düşünür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geceleri uyuyamıyorum hep sabah 7ye kadar uyanık kalıyorum uykum gelmiyor şuanda gelmiyor sorunu nedir ne yapmam lazım
Uyku hapı iç

ben spordan ötürü günlük kafein alıyorum geceleri gram uyku gelmiyor arkadaş çok kötü bir durum kafeinle yasıyorum resmen

Melisa veya papatya çayı faydalı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,658
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri