Minecraft Java&Bedrock

yufuscuk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,450
Minecraft java ve bedrock birlikte microsoft store üzerinden 85TL'ye Satılıyor Lakin minecraftnet üzerinde 29 euro'ydu neden uygun fiyata geliyor?

Minecraft java ve bedrock birlikte microsoft store üzerinden 85TL'ye Satılıyor Lakin minecraftnet üzerinde 29 euro'ydu neden uygun fiyata geliyor?
Microsoft'ta var olan yerel fiyatlandırma sayesinde.

Bölgesel fiyatlandırmaydı galiba, bir de şu Bedrock Edition alana Java hediyesi olayından dolayı da olabilir.

Evet biliyorum bu kampanya ne kadar sürecek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım birde bu kampanya ne kadara kadar var?
Yaz kampanyası diyordu ama bilmiyorum süresini.

O bundle kalıcı olabilir bundan sonra. Mojang hesaplarını Microsoft'a taşıma işini tam haliyle beceremediler. Şimdi bu gibi hamlelerle bunu sağlamaya çalışıyorlar. Ama belli olmaz. Mc sahibi olmak istiyorsan fiyat böyleyken al geç.

O bundle kalıcı olabilir bundan sonra. Mojang hesaplarını Microsoft'a taşıma işini tam haliyle beceremediler. Şimdi bu gibi hamlelerle bunu sağlamaya çalışıyorlar. Ama belli olmaz. Mc sahibi olmak istiyorsan fiyat böyleyken al geç.
Alıcağım almasınada bu kampanya yaz için geçerliymiş sonra fiyat değisecek ne zaman biteceğini sordum mesela hangi ayda bitecek fln

Bende alacağım haftaya ins bitmez

Alıcağım almasınada bu kampanya yaz için geçerliymiş sonra fiyat değisecek ne zaman biteceğini sordum mesela hangi ayda bitecek fln
O konuda bir bilgim yok ama benim bildiğim summer 2022 iki edisyondan birine sahip olanlara diğerinin verileceği eventti. 85 liralık bundle kalıcı mı değil mi bilmiyorum. Javayı aldığım için konuyla alakalı daha fazla şeye bakmadım.

Bende alacağım haftaya ins bitmez
İnş ben yaklaşık 1 aydır papara card istemeye çalışıyorum rezillik zar zor doğruladım hesabımı kart anca 1hft'ya gelir o yüzden ne kadar süreceğini sordum bu kampanyanın çok iyi fiyat yani bu şartlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,692
Üyeler
197,531
Son üye
Kacakci061
Geri