Bilgisayarım nerdeyse her uygulamada kasıyor

PC ÖZELLİKLER;
ASUS A320 EX-GAMİNG ANAKART
RYZEN 3 2200G
ASUS RX580 4GB
CORSAİR 8*2 16GB DUAL CHANNEL RAM
KİOXİA EXCERİA PLUS 500GB M2 SSD 3600/2600
6 FANLI FULL MESH FRİSBY KASA
valo cs chrome opera bir kasıyor beyler varya droplarmı dersin anlık 2 sn lik donmamı dersin ne ettiysem olmuyo asla düzelmiyo bilgisi olan varmı
Anakart BİOS'unu güncelle. RAM'lerin yerini değiştir. RAM'lere memtest86 testi yap XMP kapalı olacak şekilde.

PC ÖZELLİKLER;
ASUS A320 EX-GAMİNG ANAKART
RYZEN 3 2200G
ASUS RX580 4GB
CORSAİR 8*2 16GB DUAL CHANNEL RAM
KİOXİA EXCERİA PLUS 500GB M2 SSD 3600/2600
6 FANLI FULL MESH FRİSBY KASA
valo cs chrome opera bir kasıyor beyler varya droplarmı dersin anlık 2 sn lik donmamı dersin ne ettiysem olmuyo asla düzelmiyo bilgisi olan varmı
Hdmi Kablosu Nereye Takılı Hocam ? Biraz Basit Sorular Olucak ama. Nelerle Karşılaştım Bir Bilseniz.

dp kullanıyorum monitörde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende öyle saçma şeylerle karşılaştımki anlatamam
Onu Sormadım Hocam, Kablo Ekran Kartına Mı Anakarta Mı Bağlı ?
Gerçi O anakartta DP girişi yoktu herhalde.

Birde Hdmi Kablosu Takıp Denediniz Mi Hiç ?

maalesef farklı anakart yok
Böyle bir bakınca RAM problem yok diyorsunuz, PSU kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Ekran kartı değişmiş demişsiniz onda da problem yoktur. İşlemcinin de testini yapmışsınızdır diye düşünüyorum. SSD öncekinde de aynı problem var demişsiniz. Geriye anakart kalıyor.

Ramleri Tek Tek Söküp, Yerlerini Değiştirerek Dener Misiniz ?
Önce Bir Rami Alın, tek tek soketleri değiştirerek deneyin. Sonra Diğer rami deneyin.
kankam tek şekildede denedim ikilide aynı ediyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir bakınca RAM problem yok diyorsunuz, PSU kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Ekran kartı değişmiş demişsiniz onda da problem yoktur. İşlemcinin de testini yapmışsınızdır diye düşünüyorum. SSD öncekinde de aynı problem var demişsiniz. Geriye anakart kalıyor.
yani anakartıda işte test edemiyorum başka anakart yok

Geri