Windows 11'e Geçilmeli mi?

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar. Asus marka eski bir laptopum var. Bilgisayarımda günlük işlerimi yapıp arada sırada valorant oynuyorum. Windows 10'da bilgisayar çok fazla takılıyor açılış süresi uzun ve Performans kaybı oluyor. Sizce windows 11'e geçersem sorunlarım çözülür mü?
Laptop: ASUS K555LN-XO364H

Merhabalar. Asus marka eski bir laptopum var. Bilgisayarımda günlük işlerimi yapıp arada sırada valorant oynuyorum. Windows 10'da bilgisayar çok fazla takılıyor açılış süresi uzun ve Performans kaybı oluyor. Sizce windows 11'e geçersem sorunlarım çözülür mü?
Denemekten zarar gelmez fakat ben önermiyorum windows 11 birçok ayar hala yok windows 10 da olan

hocam windows 11 de valorant çalışmıyor

Hocam ssd mi kullanıyorsunuz hdd mi

Hdd malesef. Ssd'ye para yetişmiyor.
Sorununuzun kaynağı hdd. Bu şekilde gittiği yere kadar gitsin hocam çünkü ssdye geçmediğiniz sürece ne yaparsanız yapın tam performans alamıyorsunuz. Ben kendi laptopumda ssdye geçmeden önce makine açılışta ve güncellemede resmen işkence yaşıyordu

Sorununuzun kaynağı hdd. Bu şekilde gittiği yere kadar gitsin hocam çünkü ssdye geçmediğiniz sürece ne yaparsanız yapın tam performans alamıyorsunuz. Ben kendi laptopumda ssdye geçmeden önce makine açılışta ve güncellemede resmen işkence yaşıyordu
Size başka bir sorum olacak. Ben elimdeki hddyi koruyup ssd alıp asıl yuvaya taksam hdd'yide cd rom yerine taksam nasıl olur?

O şekilde kullanabilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz sistemi temiz kurulum yapın makine kendine gelir

buna bakabilirsiniz yada cuma gecesi ince hesapta indirimler oluyor orayada bakabilirsiniz

Macera aramaya gerek yok bence. w10 gayet güzel çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri