TheNigthMare
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Yurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
Nasıl alacaksın?Yurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
Bir süreliğine Türkiye'de kullanabiliyorsun ama eninde sonunda kayıt şart diye biliyorum.Yurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
böyle saçma sorular nereden geliyor anlamadımNasıl alacaksın?
1 sim girişi ile 3-4 ay kullanırsın 2 sim vardı galiba 7-8 ay idare edersin sonrasında gider imei çaktırırsınYurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
Bak kardeşim seni adam yerine koyup soru soruyorum şu üsluba bak 21. Yüzyıldayız hala konuşmayı bilmiyorsunuz gerçekten yazık üzüldüm senin adına Allah çevrendekilere sabır versin…böyle saçma sorular nereden geliyor anlamadım
1 sim girişi ile 3-4 ay kullanırsın 2 sim vardı galiba 7-8 ay idare edersin sonrasında gider imei çaktırırsın
Telefon internetten sipariş ile alınabilir 1.böyle saçma sorular nereden geliyor anlamadım
1 sim girişi ile 3-4 ay kullanırsın 2 sim vardı galiba 7-8 ay idare edersin sonrasında gider imei çaktırırsın
kardeşim bunları biliyorsunda ne diye saçma saçma sorular soruyorsun? sırf böyle laflar etmek içinse ne bileiym yani asıl senin kafana yazıkBak kardeşim seni adam yerine koyup soru soruyorum şu üsluba bak 21. Yüzyıldayız hala konuşmayı bilmiyorsunuz gerçekten yazık üzüldüm senin adına Allah çevrendekilere sabır versin…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon internetten sipariş ile alınabilir 1.
Tanıdık vs birisine aldırılır getirebilir 2.
Bak nasıl alacaksın sorusunun cevabı ama sen düşünmekten yoksun bir mahlukat olduğun için Canım kardeşim “ Ne saçma sorular ya “ diye cevap verirsin yazık kafana..
Yazık ki ne yazık senin gibi şahısların bu forumda ne işi var anlamıyorum.Bak kardeşim seni adam yerine koyup soru soruyorum şu üsluba bak 21. Yüzyıldayız hala konuşmayı bilmiyorsunuz gerçekten yazık üzüldüm senin adına Allah çevrendekilere sabır versin…
Bak nasıl alacaksın sorusunun cevabı ama sen düşünmekten yoksun bir mahlukat olduğun için Canım kardeşim “ Ne saçma sorular ya “ diye cevap verirsin yazık kafana..
eNAYİ MİSİN bilerek mi yazdın bunları :dkardeşim bunları biliyorsunda ne diye saçma saçma sorular soruyorsun? sırf böyle laflar etmek içinse ne bileiym yani asıl senin kafana yazık
Yazık ki ne yazık senin gibi şahısların bu forumda ne işi var anlamıyorum.
dostum nasıl alacağını söyleyince sana nasıl yardım etmiş olacakBak kardeşim seni adam yerine koyup soru soruyorum şu üsluba bak 21. Yüzyıldayız hala konuşmayı bilmiyorsunuz gerçekten yazık üzüldüm senin adına Allah çevrendekilere sabır versin…
Ya 2000 TL imei kaydı yaptıracaksanız yada Anakartinizi degistittireceksinizYurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
Anakart en pahalısı değil miYa 2000 TL imei kaydı yaptıracaksanız yada Anakartinizi degistittireceksiniz
Eylülde 14 ler tanıtılacak beklersen onu al. esim kullanabilirsin turkcel destekliyor sıkıntı olmaz. 4 ay normal sim kart 4 ay e sim ile kayıtsız toplam 8 ay kullanabilirsin. IMEI kaydı yaptırmadan geçici kayıt mı oluyo tam bilmiyorum 50 100 tl ye 6 ay da bir para verip kullanabilirsin. Yanlış bilmiyorsam IMEI kaydı yapınca pasaport kime aitse onun adına olan sim kartı kullanabilirsin en az 3 yılYurt disindan iPhone 13 alacağım e-sim ile sıkıntısız kullanirmiyim? Yoksa IMEI kayıtlı olması şart mı
Oyuzdn yasal yollardan İMEİ aticaksinizAnakart en pahalısı değil mi![]()