İtopya güvenilir mi?

EnYorWizz

80+
Reaksiyon skoru
30
Ailem internete sıcak bakmadığı için soruyorum mesajları onlara göstericem
İtopya güvenilir mi?

İtopya güvenilir mi?
itopya internette bir numaralı güvenilir sitelerden biridir.

NASIL BAŞLADIK?

Bugün Toplama Bilgisayar, Gaming Notebook ve Gaming Ürünler alanında Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biriyiz. Ticari faaliyetlerimize e-ticaret ile başlayıp kurulduğumuz günden bugüne geniş ürün yelpazesi ve daha fazla kullanıcıya ulaşma hedefiyle mağazalarımızın açılışlarına başladık.

projects%2F42826%2F1645804094428-Infografik+Kronoloji.png

İlk mağazamızın açılışını 2017 yılında Acıbadem lokasyonunda gerçekleştirdik. Sürdürebilirliği bozmadan aldığımız talepler ve stratejik hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında Beylikdüzü mağazamızı açılışını sağladık. Büyüyen şirketimizin depo alanını genişletip siparişlerimizin kargo süreçlerini en hızlı şekilde sağlayabilmek adına eş zamanlı 9000 m²’lik alanıyla Kartal Operasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. 2021 yılında web sitemizi tamamen yenilerken, 2022 yılına da önce Outlet Mağaza, sonrasında ise Söğütözü Mağaza ile güçlü bir giriş yaptık.

BİZİ YAKINDAN TANIYIN

bu da tanıtımı güvenlikle alışveriş yapabnilirsiniz ama şunu onerırım urunu acarken video çekerek açın kargplar biraz sıkıntılıdır.

İtopya güvenilir mi?
bence şu an en güvenilir sitelerden biri haline geldi bilgisayar parçaları konusunda.

uzun zamandir bir suru yayinciyla, youtuberla anlasmalari var. yaklasik 5-6 senedir bu piyasanin icindeler. 2. magazalarini actilar ve yakin zamanda 3. magazalari acilacak.

En güvenilir sitelerden biri. İstersen mağazasına gider alırsın.

Monitor aldım ölü piksel bile çıkmadı monitorun kablosunu takmayı unutup bozuk sandıgımda bile hemen bize gonderin ilgilenelim diyip bedava kargo sundular vatan gibi yerlerde adam gibi indirim olmuyor itopya alın ha birde ebeveyinlerine su videoyu izlet sonuna kadar

Güvenilir knk

Benim için en güvenilir site olabilir, Amazon dan sonra

En güvenli sitelerden biri vatan bilgisayar, teknosa gibi bir site ancak daha ucuz ve güzel.

İtopya güvenilir mi?
En Basit örnek, Forumumuzun Kurucusu Abdullah abi İtopya isbirliği ile bir cok sistem sattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,439
Üyeler
183,836
Son üye
alibekru
Geri