Rehber Valorant Yüksek Seviye Aim ve Oyun bilgisi geliştirme (Güncellendi)

aga ben 4000 dpi 1.45 sens ile oynuyodum. sonra 4000 dpi 1.25'e gectim. simdi 4000 dpi 0.5. ulan yine mi dusurmem lazim adam 400 eDPi diyo benimki 2000
bence 4000 dpi değilde 800-1600 falan kullanın tabi bu size göre değişir flick atarken mouse adamın kafasının önündemi gerisindemi kalıyor bakın ona göre sensivitynizi bulun

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na
bence 4000 dpi değilde 800-1600 falan kullanın tabi bu size göre değişir flick atarken mouse adamın kafasının önündemi gerisindemi kalıyor bakın ona göre sensivitynizi bulun
bence 1000 400 veya 800 dpi kullanman daha iyi olur
mouse alanim cok kucuk. soyle diyim mouse alanima elimi acip koyamiyorum klavyeme degiyo :D

4000 dpi'a cok alistim birde. Benim aim motivasyondan dolayi kotu oluyo genel olarak. arkadas yok giricek valoranta :c

• Hahaha
mouse alanim cok kucuk. soyle diyim mouse alanima elimi acip koyamiyorum klavyeme degiyo :D

4000 dpi'a cok alistim birde. Benim aim motivasyondan dolayi kotu oluyo genel olarak. arkadas yok giricek valoranta :c
evet mental motivasyon yüksek olması gerek ama mouse alanın düşükse biraz sıkıntı olabiliyor arkadaş konusuna gelirsekte :(

bu arada senin derratix olduğunu şimdi farkettim çoğu konumda yardım etmiştin bana teşekkürler :D

aga ben 4000 dpi 1.45 sens ile oynuyodum. sonra 4000 dpi 1.25'e gectim. simdi 4000 dpi 0.5. ulan yine mi dusurmem lazim adam 400 eDPi diyo benimki 2000
Ağzım açık kaldı okurken. Odamın camı açik rüzgar esse 360 atarım o sensle ben

3 sene önce CSGO'da 2500 DPI 13 sens kullanıyordum :D
Bunlar az bile bana.
Yok imkansız gerçekten. Benim de eskiden o kadar yerim vardı 1000e 1.5 oynuyordum.
Şu an valodaki 800e 0.61e fazla diyenler seninkini görmesin.
@S3na yla girince sensimi biraz düşürücem bakalım

Yok imkansız gerçekten. Benim de eskiden o kadar yerim vardı 1000e 1.5 oynuyordum.
Şu an valodaki 800e 0.61e fazla diyenler seninkini görmesin.
@S3na yla girince sensimi biraz düşürücem bakalım
doğru sens bulmak en iyisin ama kontrol edebilip yüksek sens oynuyan insandan kaçın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 800 e 0.28 oynuyorum ve hızlı geliyor
bende 800. 0.30

Bir hesabim plat ana hesabim bronz 1 bronzda kaldım yav
gelişirsin bu yazdıklarımı uygularsan zamanla

ben 800 e 0.28 oynuyorum ve hızlı geliyor
🥴🥴

doğru sens bulmak en iyisin ama kontrol edebilip yüksek sens oynuyan insandan kaçın
En tehlikeli olanlar onlar zaten. Bakalım ben de çıtır düşüreyim iş görecek mi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye