❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

Knk tamam RX 6900 XT alıp en ufak yazılım hatası çıkarsa, RTX 3080 arasında ki payı iban adresime atacak mısın? Madem kendi cebimde ki paraya göre konuşuyorsun.
Kardeşim sen manyak mısın ? Şu dedigini bak 10 kişi değil 100 kişiye şöyle, rtx3080 RX6900xt den daha iyi de. Sana bı taraftarıyla gülerler. Ne çekirdek performansları hakkında bir bilgin var ne kartların gücüyle ilgili bir bilgin var. Kulaktan dolma şeyler ile AMD yi gömmek için yer alıyorsun bunu şu yazdığın şeyleri okuyan herkes görüyor. DAHA FAZLA KENDİNİ REZİL ETME BENCE KARDEŞİM :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk tamam RX 6900 XT alıp en ufak yazılım hatası çıkarsa, RTX 3080 arasında ki payı iban adresime atacak mısın? Madem kendi cebimde ki paraya göre konuşuyorsun. Dün den beri tek dediğim Stabilite paranın içine edeyim. Bu kadar yayıncı ve youtuber var sponsorlu içeriği olmasa bile nvidia alıyor kendi parası ile gidip de amd alan 1 tane yayıncı youtuber görmedim. İşlemci de AMD alıyorlar çünkü performansı intel işlemcilere göre baya fark atıyor.
TM

Son düzenleme:
saf performans bir şey demiyorum çok iyi ama bu gidişle kaliteli oyunlara gelmeyecek gibi görünüyor ve yazılımı düzeltmesi şart. :D
Resident evil village ? Boş saklıyorsun kanka. İki üç tane driver problemi kartı öldürmüyor maalesef. Ben de bir iki problem çektim ama 6600 XT 1080p de şu fpsleri Nvidiaya 12 k para vermem lazım 3060 ti almam lazım ki karşılaşı istediğimi. Ve driver problemim de kalmadı son güncellemeden sonra

Kardeşim sen manyak mısın ? Şu dedigini bak 10 kişi değil 100 kişiye şöyle, rtx3080 RX6900xt den daha iyi de. Sana bı taraftarıyla gülerler. Ne çekirdek performansları hakkında bir bilgin var ne kartların gücüyle ilgili bir bilgin var. Kulaktan dolma şeyler ile AMD yi gömmek için yer alıyorsun bunu şu yazdığın şeyleri okuyan herkes görüyor. DAHA FAZLA KENDİNİ REZİL ETME BENCE KARDEŞİM :)

TM
kart kendini belli ediyor native de sadece önde ama DLSS bir çok bilindik oyuna geldi ve gelmeye devam ediyor DLSS 3.0 tanıtıldığında 5-10 oyuna destek geleceğine %100 eminim FSR 2.0 da hala hiç bir ses seda göremedim. Sadece raytracing açıyorsun %10-15 kadar performans kaybı var rakibine göre neden donanımsal olarak daha iyi.

Millette para kalmadı aga bu fiyata bu ürün halen stokta.
Abdullah abi doğru haklısın ama ilk piyasaya çıktığında NVIDIA da ucuzdu mining patladı uçtu gitti sonra fiyatından sonra herkes AMD akın etti şimdi testleri baz aldığımızda raytracing ve dlss çoğu oyuna geldi ve amd göre çok daha iyi performans veriyor amd driver yazılım sorunları ile uğraşırken adamlar sürekli oyunlara destek getiriyor amd nin ekran kartı tarafında pazar payı baya geride. FSR 2.0 da şuan güncel olarak tüm oyunlara getirmesi en az 2-3 sene gibi gözüküyor ama nvidia bu işi hızlı çözdüğünü düşünüyorum adamlar ucuza satmıyor ama stabil kart yapıyor hakkını yemeyelim.

3 gün kadar stokta kalacak abi Nvidia RTX 3080 olsa idi bu fiyata çoktan bitmişti önceki gün Asus Rog Strix RTX 3070 ti vardı 13999TL 1 saat te stoğu erittiler abi.

Abi gözünü seveyim kurtar beni adama anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Hala AMD yi gömmeye çalışıyor. Adamlar Nvidia a oranla daha f/p kartlar geliştiriyor bu bir gerçek. Senin inceleme videonu atıyorum, halen rtx3080 rx6900xt den daha iyi diyor.

3 gün kadar stokta kalacak abi Nvidia RTX 3080 olsa idi bu fiyata çoktan bitmişti önceki gün Asus Rog Strix RTX 3070 ti vardı 13999TL 1 saat te stoğu erittiler abi.
Kardeşim bu stok değil 3 gün geçerli öğrenci indirimi. Bunun için belirli bir stok yok yani salı günü bitmiş oluyor indirim.

Abi gözünü seveyim kurtar beni adama anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. Hala AMD yi gömmeye çalışıyor. Adamlar Nvidia a oranla daha f/p kartlar geliştiriyor bu bir gerçek. Senin inceleme videonu atıyorum, halen rtx3080 rx6900xt den daha iyi diyor.

Kardeşim bu stok değil 3 gün geçerli öğrenci indirimi. Bunun için belirli bir stok yok yani salı günü bitmiş oluyor indirim.
kötümü knk allah aşına bende nvidia yı mı yerden yere vurayım.

kart kendini belli ediyor native de sadece önde ama DLSS bir çok bilindik oyuna geldi ve gelmeye devam ediyor DLSS 3.0 tanıtıldığında 5-10 oyuna destek geleceğine %100 eminim FSR 2.0 da hala hiç bir ses seda göremedim. Sadece raytracing açıyorsun %10-15 kadar performans kaybı var rakibine göre neden donanımsal olarak daha iyi.
Abdullah abinin videosunu izle kardeşim. Gidipte Nvidia taraflı kanalları aramana gerek yok. Abdullah abi gayet objektif eleştiriyor kartları.

kötümü knk allah aşına bende nvidia yı mı yerden yere vurayım.
Lan kötü tabii ki manyak mısın 😂😂😂

Abdullah abinin videosunu izle kardeşim. Gidipte Nvidia taraflı kanalları arkana gerek yok. Abdullah abi gayet objektif eleştiriyor kartları.

Lan kötü tabii ki manyak mısın 😂😂😂
o kanal nvidia taraflı kanal değil orası da objektif ben anakart alırken ve monitör alırken orayı baz alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri