çko korkunc high sens oyuncuları hü mesela şu @MuveySSS
nasıl ya3 sene önce CSGO'da 2500 DPI 13 sens kullanıyordum
Bunlar az bile bana.
maini de plat yapsam yeter bronzda kaldım çıldırıyorum çoğu maç mvp atıyorumdoğru sens bulmak en iyisin ama kontrol edebilip yüksek sens oynuyan insandan kaçın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende 800. 0.30
gelişirsin bu yazdıklarımı uygularsan zamanla
Hocam plata şansa çıkmış olma ihtimalin var mıdır acaba ya da arkadaşların vasıtasıyla. Çünkü herhangi bir platın bronzdan çıkamaması imkansız gibimaini de plat yapsam yeter bronzda kaldım çıldırıyorum çoğu maç mvp atıyorum
maçları mvp atmak bir işe yaramıyor bunu çok ağır bir şekilde tecrübeledim : )maini de plat yapsam yeter bronzda kaldım çıldırıyorum çoğu maç mvp atıyorum
evet banada öyle geldiHocam plata şansa çıkmış olma ihtimalin var mıdır acaba ya da arkadaşların vasıtasıyla. Çünkü herhangi bir platın bronzdan çıkamaması imkansız gibi
Maçları MVP atınca win alınmıyor diye Sova mainledim arkadan oynuyorum ok atıyorum deli taklidi yapıyorum. En azından takım bir şeyler yapsın diyorum ki işe yarıyor gibi Sova mainlediğimden beri kill sayım düşse de kazanma oranım bayağı yükseldi.maçları mvp atmak bir işe yaramıyor bunu çok ağır bir şekilde tecrübeledim : )
evet banada öyle geldi
En iyisini yapmışsın kazanmak zaten daha önemli kill alıp ego tatmin etmektense.Maçları MVP atınca win alınmıyor diye Sova mainledim arkadan oynuyorum ok atıyorum deli taklidi yapıyorum. En azından takım bir şeyler yapsın diyorum ki işe yarıyor gibi Sova mainlediğimden beri kill sayım düşse de kazanma oranım bayağı yükseldi.