silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
Kendin de araştır istersen. Hepsinde LHR kırıldı diye biliyorum.Bu kart onu kapsıyor mu işte dışında kalmıyor demi baskan![]()
Kendin de araştır istersen. Hepsinde LHR kırıldı diye biliyorum.Bu kart onu kapsıyor mu işte dışında kalmıyor demi baskan![]()
Baskan bak simdi @55superx baskanımızda diyor 3 tane 1660 super alacağına rtx 3080 al diye şuan incehesapta 16.300 kampanyalı fiyat bitince 27 bin falan olacakmış. Bu fiyat bilgisi doğru mu sizce ve ikinşzde 3080 de kararlı mısınızRTX 3060 - RTX 3080 modelleri daha mantıklı olacaktır. LHR kildi kırıldı sonuçta, GTX serisine gerek yok. AMD'de RX 5000 serisi hariç mining yapılmaz.
Evet 1 adet RTX 3080 çok daha avantajlı. Hatta şunu söyleyeyim; piyasa düşükken kazım yapmak daha iyi. Kazım zorluğu azlıyor ve elinde ETH biriktirmiş oluyorsun, ETH fiyatı artınca da elindeki ürünün fiyatı da artmış olacak. Elektrik faturasını ETH bozarak değil de, kendi cebinden çıkartabiliyorsan kazım yapmalısın. Yoksa FIS.Baskan bak simdi @55superx baskanımızda diyor 3 tane 1660 super alacağına rtx 3080 al diye şuan incehesapta 16.300 kampanyalı fiyat bitince 27 bin falan olacakmış. Bu fiyat bilgisi doğru mu sizce ve ikinşzde 3080 de kararlı mısınız![]()
Ekran kartını inceledin mi iyi mi bu kart ?Evet 1 adet RTX 3080 çok daha avantajlı. Hatta şunu söyleyeyim; piyasa düşükken kazım yapmak daha iyi. Kazım zorluğu azlıyor ve elinde ETH biriktirmiş oluyorsun, ETH fiyatı artınca da elindeki ürünün fiyatı da artmış olacak. Elektrik faturasını ETH bozarak değil de, kendi cebinden çıkartabiliyorsan kazım yapmalısın. Yoksa FIS.
Evet hocam güzel bir model, performansı başarılı ve kaliteli.Ekran kartını inceledin mi iyi mi bu kart ?
Sağol hocam bide kazım gucu 101 mhs yazıyor nette buda doğru mu ?Evet hocam güzel bir model, performansı başarılı ve kaliteli.
Evet fakat O.C ile. O.C ayarlarını bilmiyorsanız pek çok örneği bulunuyor internette kart modeliniz için.Sağol hocam bide kazım gucu 101 mhs yazıyor nette buda doğru mu ?
Mining için sıfır kart alınmazBundaki lhr sıkıntı yaşatmaz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el ?
incehesap herhangi bir sorunda iade de sorun çıkar mı sizce hocam ? ( Son soru da bu ) amazondan hb den sıkıntısız direk iade alıyorlardı incehesapla daha önce hiç alışverişim olmadıEvet fakat O.C ile. O.C ayarlarını bilmiyorsanız pek çok örneği bulunuyor internette kart modeliniz için.
O.C ile ilgili sorun yaşarsanız beni etiketleyin hocam.
Ben bu konularda ikinci ele karşıyım hocam yawMining için sıfır kart alınmaz
Amazon ve h.b kadar iyi değil iade sistemleri.incehesap herhangi bir sorunda iade de sorun çıkar mı sizce hocam ? ( Son soru da bu ) amazondan hb den sıkıntısız direk iade alıyorlardı incehesapla daha önce hiç alışverişim olmadı
Ben bu konularda ikinci ele karşıyım hocam yaw
sıfır kart aldığın zaman taktığın anda ikinci el oluyor zaten ha sen kullanmışsın ha başka bir adam kullanmış sıfır kart almakta mantık yok sonuçta adam kartın üstünde dans etmiyorincehesap herhangi bir sorunda iade de sorun çıkar mı sizce hocam ? ( Son soru da bu ) amazondan hb den sıkıntısız direk iade alıyorlardı incehesapla daha önce hiç alışverişim olmadı
Ben bu konularda ikinci ele karşıyım hocam yaw
İşte bu sıkıntı gibiAmazon ve h.b kadar iyi değil iade sistemleri.
Düz duvara tırmanan adamlar var baskan belki kartlarla dans edenlerde vardırsıfır kart aldığın zaman taktığın anda ikinci el oluyor zaten ha sen kullanmışsın ha başka bir adam kullanmış sıfır kart almakta mantık yok sonuçta adam kartın üstünde dans etmiyor