Xfx 6600xt coil whine sorunu ?

4ghost.cs

80+
Reaksiyon skoru
41
Bugün yeni ekran kartım geldi xfx 6600xt quıck benim de kaderim mi bilmiyorum 4.ekran kartım yine coil whine sorunu oldugunu ögrendim incehesap dan aldım degişim yaparlar mı bana bir zararı olur mu burunun ekran kartından ya a

Coilwhine olduguna emin misiniz?
Video atabilirseniz inceyebiliriz.

Sizi rahatsız edecek derecede değilse kullanıma engel değildir. Satıcıyla iletişime geçerek isterseniz ve satıcı zorluk çıkarmazsa değiştirebilirsiniz.

Bugün yeni ekran kartım geldi xfx 6600xt quıck benim de kaderim mi bilmiyorum 4.ekran kartım yine coil whine sorunu oldugunu ögrendim incehesap dan aldım degişim yaparlar mı bana bir zararı olur mu burunun ekran kartından ya a
Fan devrini azaltın veya gücü düşürün coil whine sizi rahatsız etmeyecektir. Bence değişim isteyin ama yeni gelen kartta daha fazla olma ihtimali de var.

Coil Whine artık geleneksel hocam dert etmeyin sesi sizi çok rahatsız etmiyorsa. İç parçaların kalitesiyle alakalı yani kartın ne olduğuyla alakası yok çoğu kartta var.

Sizi rahatsız edecek derecede değilse kullanıma engel değildir. Satıcıyla iletişime geçerek isterseniz ve satıcı zorluk çıkarmazsa değiştirebilirsiniz.
Benim modelde coil whine sorunu var ve garantiye yollamak istiyorum. MSİ garantisi nasıldır? Biliyor musunuz?

Benim modelde coil whine sorunu var ve garantiye yollamak istiyorum. MSİ garantisi nasıldır? Biliyor musunuz?
Hocam Powercolor çok seviliyor ama onda da 6700 xt serisinde çok görülüyormuş sanırım nadir olsada denk gelmeyen oluyor.

Üst seviye her 10 kartın 6'sında vardır belki Coil Whine'sızını bulmak daha zor öyle söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri