Wİndowsun formatlayacağın HDD'nin içindeyken nasıl format atacaksın? Bu işlem için yeni PC'nin ve windows kurulu SSD'nin gelmesi gerekiyor.Evet okudum, resimlerimi yedekleyip bi sıfırlayıp ondan sonra LFF yapıp birdaha bad sector testinden geçirip olmazsa dediğiniz gibi bloklama yapayim diyorum.
Evet en temiz ve en garantici yol budur. İşlemlerden sonra yada işlem sırasında sorun olursa her türlü yardımı gerçekleştirebilirim. Bak kaçırdım onu eğer windowsun o diske kuruluysa işlem yapamazsın.Evet okudum, resimlerimi yedekleyip bi sıfırlayıp ondan sonra LFF yapıp birdaha bad sector testinden geçirip olmazsa dediğiniz gibi bloklama yapayim diyorum.
Önceki konuda attığım videodaki gibi dosyaları temizleme amacı ile atacağımWİndowsun formatlayacağın HDD'nin içindeyken nasıl format atacaksın? Bu işlem için yeni PC'nin ve windows kurulu SSD'nin gelmesi gerekiyor.
Tamamdır şuan dosyaları yedekliyorum bir sıkıntı çıkarsa foruma yazarım tekrafEvet en temiz ve en garantici yol budur. İşlemlerden sonra yada işlem sırasında sorun olursa her türlü yardımı gerçekleştirebilirim. Bak kaçırdım onu eğer windowsun o diske kuruluysa işlem yapamazsın.
Tamadır kolay gelsin.Önceki konuda attığım videodaki gibi dosyaları temizleme amacı ile atacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır şuan dosyaları yedekliyorum bir sıkıntı çıkarsa foruma yazarım tekraf
Disk bölümleri oluşturma bölümünü aç arama yerine yazarak oradan iki bölümden birine sağ tıklayarak birleştir de ve iki bölümü birleştir sonra yukarıda yazdığım komutu dene.1TByi 2 disk olarak ayırmıştık yani bu bilgisayarda 2 disk var fakat ikiside tek harddiskten bölünme ikisinide mi yapacağım ve dediğiniz işlem tam olarak ne yapıyor
Kardeşim anlamıyorsun ki beni. Sana sıfırlama diyen yok. Format atamazsın diyorum "ondan sonra LFF format atacağım" diyorsun ya onu atamazsın şu anda.vet okudum, resimlerimi yedekleyip bi sıfırlayıp ondan sonra LFF
Tamam yapıyorum da attığın komut tam olarak ne yapıyorDisk bölümleri oluşturma bölümünü aç arama yerine yazarak oradan iki bölümden birine sağ tıklayarak birleştir de ve iki bölümü birleştir sonra yukarıda yazdığım komutu dene.
Sonra yeni sistemin gelince format at.
Kardeşim anlamıyorsun ki beni. Sana sıfırlama diyen yok. Format atamazsın diyorum "ondan sonra LFF format atacağım" diyorsun ya onu atamazsın şu anda.
dediğiniz birleştirme yazısını bulamadım amaDiskteki sorunları bulup düzeltiyor.
Evet o ama komut ile yap sen.Dediğinizi bulamadım fakat iki diskede bu hata denetimini yapsam dediğiniz şey olur mu yani cmdde çalıştırdığı Komut bu mu
windows oyun gibi şeyleri ssdye kurmayı planliyordum zatenSıkıntı çıkmaz sadece içine önemli verilerini koyma ve windows kurma yeter.