Yardım Gamepower Saber or Redragon K568

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
251
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.

Şu anda gamepower Saber RGB blue Switch 399 lira
Şu anda redragon k568 dark avenger RGB Red Switch Compact model 497 lira.

Şimdiden teşekkürler

Redragon indirime girince gamepowerden bile daha ucuza düşer. Saber kronik sorunlu bu arada. Alırsan 5 kere garantiye göndermek zorunda kalırsın.

Redragon indirime girince gamepowerden bile daha ucuza düşer. Saber kronik sorunlu bu arada. Alırsan 5 kere garantiye göndermek zorunda kalırsın.
hocam Redragon k568 RGB Red Switch şu anda inventusta 497 lira. İndirimde değil mi zaten?

öyle bir sorun yaşamadım? Hatta 2. ürünü de alıyorum ucuza buldum diye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir sorun yaşamadım? Hatta 2. ürünü de alıyorum ucuza buldum diye.
dediğiniz yay sesi kullandıkça azalıyor gibi şuan neredeyse hiç fark etmiyorum.

Redragon daha düşmez. Bende var fazla memnunum. Sadece S tuşunda rahatsız edici bi yay sesi var o kadar.

butcen cikiyorsa suna bakabilirsin. pahalilasmis biraz 500 TL'ydi. belki farkli sitelerde yine 500dur.
Ne kadar da şıkmış harika ve sade elit tasarım. GameNote markası aynı GamePower, GameBooster, Rampage vs gibi ıvır zıvır bir markamı yoksa kaliteli bir markamı ?

Redragon daha düşmez. Bende var fazla memnunum. Sadece S tuşunda rahatsız edici bi yay sesi var o kadar.
hocam indirim 26sına kadarmış bayram indirimleri vs girer diye bekleyim mi yoksa alayım mı kararsız kaldım

butcen cikiyorsa suna bakabilirsin. pahalilasmis biraz 500 TL'ydi. belki farkli sitelerde yine 500dur.
Görüntüsü baya güzelmiş bu arada.

Ne kadar da şıkmış harika ve sade elit tasarım. GameNote markası aynı GamePower, GameBooster, Rampage vs gibi ıvır zıvır bir markamı yoksa kaliteli bir markamı ?
Gamenote daha iyi o markalardan. Zaten yurtdışı ismi Havit. Türkiyede Gamenote diye satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri