The Dark, Yarım Kalan Aşklar.Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
ben hakan muhafızı SADECE İNGİLİZCE GELİŞTİRMEK İÇİN ingilizce altyazılı izlicem. sonra marvel fln filan akıcam gidicem.Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
maymunlar cehennemi izleyemeyen yoktur ama bitirende çok azdır. ben daha bu yıl bitirdim ve muhteşemmiş.testere o kadar da iyi değil be knk. bacak the future da aynı star wars baya iyi zaten ben tekrar izleyip dizilerine bitirmeyi umuyorum. bunları yazdım bende bi kenara teşşekürlerStar Wars
Back to Future
Ocean's Eleven
Cehennem Melekleri
Rocky
Rambo
Ölümcül Deney
Testere
Lotr
The Godfather
Matrix
Karayip Korsanları
Taşıyıcı
Görevimiz tehlike
Batman
Maymunlar Cehennemi
Hızlı ve Öfkeli
Açlık oyunları
Bu film serilerini izleyebilirsiniz. Dünyanın en iyi 50 film serisi sıralaması yapılsa bunların garanti olacağını sanıyorum.
Rica ederim, diziyi sakın yarım bırakma. 3. Sezondan sonra artık yavaş yavaş çoğu Breaking Bad karakteri diziye giriş yapıyor. Aşırı iyi.Better Call Saul başladım daha ilk bölümden sardı beni tavsiye icin teşekkürler.
spartacusArkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
How I Met Your MotherArkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.