Antremandan sonra kardiyo yapmak.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
Bacak günlerim harici antremanlardan sonra 5-15 dk kondisyon bisikletinde kardiyo yapmak mantıklı mı? Yağ oranımı düşürmekte faydalı olur mu?

Evet, olur.
15 dakika ne kadar etkili olur orası önemli.
Yavaş yaparsan pek bir etkisi olacağını sanmıyorum.

Çok faydası olur. 5-15 dakika gibi kısıtlı bir süreye sahipsen HIIT kardiyo yapman daha mantıklı.

yuksek yag oranindaysan otur bi saat bisiklet brom

Biśey sormak istiyorum bayramdan sonra bende başlıyacam fitness a yaşım 17 kilom 60 boyum 173cm şimdi yağ oranım kaç bilmiyorum ama düşük bence şişman değilim zaten amacım kilo almak ama karın kasıda istiyorum kardiyo yaparsam yağ oranım düşer ama zayıflamazmıyım?
Amacım kilo almak olduğu için soruyorum pek bilgili değilimde

Biśey sormak istiyorum bayramdan sonra bende başlıyacam fitness a yaşım 17 kilom 60 boyum 173cm şimdi yağ oranım kaç bilmiyorum ama düşük bence şişman değilim zaten amacım kilo almak ama karın kasıda istiyorum kardiyo yaparsam yağ oranım düşer ama zayıflamazmıyım?
Hocam bende o tarz bir konu açmıştım. Bu cevap gelmişti.

Biśey sormak istiyorum bayramdan sonra bende başlıyacam fitness a yaşım 17 kilom 60 boyum 173cm şimdi yağ oranım kaç bilmiyorum ama düşük bence şişman am yağ oranım düşedeğilim zaten amacım kilo almak ama karın kasıda istiyorum kardiyo yaparsr ama zayıflamazmıyım?
Önce kilonu toparlaman lazım bence 70-75 kilolara çıkmalısın ama baya yağlanıcaksın bu dönemde kilo aldığın için sonra çok sıkı antrenman yapmalısın ve karın kası öyle kolay gelişen bir bölge değil baya uğraşmalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri