Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,225
Bacak günlerim harici antremanlardan sonra 5-15 dk kondisyon bisikletinde kardiyo yapmak mantıklı mı? Yağ oranımı düşürmekte faydalı olur mu?
Kısıtlı bir sürem yok aslında. Tavsiyeniz kaç dakika olur?Çok faydası olur. 5-15 dakika gibi kısıtlı bir süreye sahipsen HIIT kardiyo yapman daha mantıklı.
yağ oranım %13. %10 unun altına inmeye çalışıyorum.yuksek yag oranindaysan otur bi saat bisiklet brom
Normalde düşük tempolu ama uzun süreli kardiyo yapmak yağ yakımında daha etkili. Örneğin 45-60 dakika arası eğimi arttırıp yürüyüş yapmak.Kısıtlı bir sürem yok aslında. Tavsiyeniz kaç dakika olur?
Biśey sormak istiyorum bayramdan sonra bende başlıyacam fitness a yaşım 17 kilom 60 boyum 173cm şimdi yağ oranım kaç bilmiyorum ama düşük bence şişman değilim zaten amacım kilo almak ama karın kasıda istiyorum kardiyo yaparsam yağ oranım düşer ama zayıflamazmıyım?
Amacım kilo almak olduğu için soruyorum pek bilgili değilimde
forum.donanimarsivi.com
Ben hem antrenman başı hem antrenman sonu 10 dk yapıyorum bisiklet@EasyWinSniper @123kral14 sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
Hocam benim soruma da bakarmısınız rica etsemBen hem antrenman başı hem antrenman sonu 10 dk yapıyorum bisiklet
Önce kilonu toparlaman lazım bence 70-75 kilolara çıkmalısın ama baya yağlanıcaksın bu dönemde kilo aldığın için sonra çok sıkı antrenman yapmalısın ve karın kası öyle kolay gelişen bir bölge değil baya uğraşmalısınBiśey sormak istiyorum bayramdan sonra bende başlıyacam fitness a yaşım 17 kilom 60 boyum 173cm şimdi yağ oranım kaç bilmiyorum ama düşük bence şişman am yağ oranım düşedeğilim zaten amacım kilo almak ama karın kasıda istiyorum kardiyo yaparsr ama zayıflamazmıyım?
Amacım kilo almak olduğu için soruyorum pek bilgili değilimde