ASMR Hakkında düsünceleriniz

Sizce

• Güzel

Oylar: 1 7.7%
  • Kötü

Oylar: 8 61.5%
  • Nötr

Oylar: 4 30.8%

• Oy kullanan toplam üye
    13
onun için yakında konu oluşturcam harbiden
ya ama şakayı geçiyim de kadın uyuyoken yayın açıyo para dans ediyo para gerçekten anlamıom kızın her yayınında en az 100 kişi abone oluyo 2 ,3 dolar lar zaten yağıyo kız direk twichte yaşıo wtcn gibi

Ben asmr'yi sadece oruçken izliyorum. Böyle iştahım kaçıyor.

ya ama şakayı geçiyim de kadın uyuyoken yayın açıyo para dans ediyo para gerçekten anlamıom kızın her yayınında en az 100 kişi abone oluyo 2 ,3 dolar lar zaten yağıyo kız direk twichte yaşıo wtcn gibi
Paraya para demeyenlerden o zaman

3K yayın Avg.'si 2K Türk zaten.S*lak bir de uyuyor numarası yapıyor.Ama numara olsa 7 saat nasıl uyuyor anlamıyorum...

para değil kız zaten ünlüymüş twichten önce de burda para yapıo işte okadar wtcn de aynı adam lisede okulu bıraktı sadece twichten gelen parayla araba aldı araba ne mercedesin 250 k lık arabası ya
Bence her zaman para önem taşımaz bazen eğitim daha önemli

Eskiden her şey para sanırdım daha benim için zeka ve eğitim daha önemli
bak şimdi dünyayı para yönetio ama paraya sahip olmanın en garantili ve zor yolu eğitim ama en garantilisi bu yol işte yoksa para her şey yine merak etme ne zaman rtx 2080 ti bedava olcak ozaman para hiç bişey olcak merak etme :D

bak şimdi dünyayı para yönetio ama paraya sahip olmanın en garantili ve zor yolu eğitim ama en garantilisi bu yol işte yoksa para her şey yine merak etme ne zaman rtx 2080 ti bedava olcak ozaman para hiç bişey olcak merak etme :D
Para önemsiz diyorum ama birkaç haftaya bilgisayar alıcam o da bir ironi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,634
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri