PC geldi ama Ekran Kartı ışığı çalışmıyor

Ya
Hocam sağolun bir an var sandım ya hiçte dikkat etmedim hepsi aynı gibi geldi ama model farkı varmış ya çok sağolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilgisayarı açtıktan sonra ekran kartının çalıştığına nasıl emin olabilirim

Ya

Hocam sağolun bir an var sandım ya hiçte dikkat etmedim hepsi aynı gibi geldi ama model farkı varmış ya çok sağolun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilgisayarı açtıktan sonra ekran kartının çalıştığına nasıl emin olabilirim
Bilgisayar açılıyorsa ekran kartı çalışıyordur :D

Hocam zaten video"yu dikkatli bir şekilde izlersen videoda da yanmıyor

Kardeşim önce aldığın ürünün ne olduğunu öğren quick modelinde rgb ışık yok daha doğrusu ışık yok !!! sen merc modelleri ile karıştırıyorsun

Hahahhahahha

Attığı 2. mesajda görünüyor modeli kocaman.
Senden ricam olay örgüsüne dikkatlice bakman olacak :)
Arkadaşım fotoğrafı attıktan sonra bu modelde ışık yok diye yazmışım, o da daha sonra çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım diyip net fotoğraf atınca bende kablolarda yamuk gördüğüm şeyi söyleyip düzeltmesini istedim. Farklı bir arkadaşta bende bilgisayarın çalışıp çalışmadığını, görüntü olup olmadığını sorduk ama söktürme muhabbeti bundan önce gerçekleşiyor zaten.

Sonuç olarak karşılıklı mesajlaşma ortamı değilde forumdan yazıştığımız için hatalar olabiliyor, pratik olup senin gibi düşünemediğimiz için üzgünüm, kendine iyi bak dostum :)

Senden ricam olay örgüsüne dikkatlice bakman olacak :)
Arkadaşım fotoğrafı attıktan sonra bu modelde ışık yok diye yazmışım, o da daha sonra çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım diyip net fotoğraf atınca bende kablolarda yamuk gördüğüm şeyi söyleyip düzeltmesini istedim. Farklı bir arkadaşta bende bilgisayarın çalışıp çalışmadığını, görüntü olup olmadığını sorduk ama söktürme muhabbeti bundan önce gerçekleşiyor zaten.

Sonuç olarak karşılıklı mesajlaşma ortamı değilde forumdan yazıştığımız için hatalar olabiliyor, pratik olup senin gibi düşünemediğimiz için üzgünüm, kendine iyi bak dostum :)
Ben zaten sen yanlış yönlendirmişsin yazmadım dostum neden üstüne alındın?

Ben zaten sen yanlış yönlendirmişsin yazmadım dostum neden üstüne alındın?
Hacım kablosunda yamukluk gördüğüm için ben söktürdüm, benim haricimde biri yazdıysa bilmiyorum. Ortada bi alınganlık yok karşılıklı muhabbet ediyoruz, hadi gel kapatalım konuyu :D

Geri