❌İndirim Bitti! Msi B550m Mortar 1499 ₺

Şu test sonuçlarını gördüğünüz siteyi yollayabilmisiniz? Kendi anaartım için merak ettim

Arkadaşlar anakart almak istiyorum. 1500 tl ye B550 Mag Mortar mı? Yoksa msi B550m a pro mu? Çok fark yoksa b550m a pro'yu almayı düşünüyorum 1100 tl'ye. Sürem kısıtlı, cevaplarsanız sevinirim.
İleride 5900x'e yükselebilir sistem. Şimdiki hedefim 5800x.

Son düzenleme:
https://www.itopya.com/msi-b550-a-pro-4400mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u10745
Arkadaşlar anakart almak istiyorum. 1500 TL ye B550 Mag Mortar mı? Yoksa üstte linkini koyduğum B550 a pro mu? 1100 TL ye buldum Vatan'da. Çok fark yoksa a pro'yu almayı düşünüyorum. Sürem kısıtlı, cevaplarsanız sevinirim.
İleride 5900x'e yükselebilir sistem. Şimdiki hedefim 5800x.
Vatan linkini atar mısın? Ayrıca B550 A Pro 1729TL en ucuz o da Teknosada

Vatan linkini atar mısın? Ayrıca B550 A Pro 1729TL en ucuz o da Teknosada
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b550m-a-pro-amd-b550-soket-am4-ddr4-4600-o-c-m-2-anakart.html hocam alınır mı mortar yerine?
Post automatically merged:

Aa pardon bu b550m'ymiş

B550A Pro yani mortar'dan daha mı iyi? Atx olduğunu biliyorum. Başka farkları var mı?
B550m mortar Soğutucuları daha iyi onun harici micro atx ile atx arasında boyuttan başka fark yok b550-a pro yerine b550m mortar alınması bence daha iyi olur

Ses kartı da daha iyi diye biliyorum mortar'ın yani ortalamaya bakınca mortar b550-a prodan bi tık daha iyi atx olsaymış tadından yenmezmış
ATX ne demek oluyor
Ortalama anakart boyutu mAtx bi boy küçüğü. İnsanlar kasada kötü durduğunu iddia ediyor ama bence kasada normal duruyor bi absürt durum görmüyorum bende asus tuf b550m plus kullanıyorum

Ses kartı da daha iyi diye biliyorum mortar'ın yani ortalamaya bakınca mortar b550-a prodan bi tık daha iyi atx olsaymış tadından yenmezmış
Ortalama anakart boyutu mAtx bi boy küçüğü. İnsanlar kasada kötü durduğunu iddia ediyor ama bence kasada normal duruyor bi absürt durum görmüyorum bende asus tuf b550m plus kullanıyorum
Bunu sipariş verdim. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Geri