Silindi

kazanır

inşAllah kazanır
amin

bana kazancak gibi geliyo bu gocmenlere vatandaslık vererek ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok kotu senaryolar düşünüyorum.iç savaş felan.
Ya linçleneceğim biliyorum ama AKP bu gidişle gene kazanıcak.
Neden?
çünkü böyle kendi ayağına sıkan fırsatı göz göre göre değerlendirmeyen ve sırf muhalif olmak için muhalefet yapan ayrıca sırf oy için gidip PKK uzantısı ile iş birliği yapması yeterli bir neden bence .
Ümit Özdağ ise meclise girebilir maksimum bu seçimde.
AKP ise gene bir şey yapmadan oyları toplayacak.

Neyin arasında fark var? Hükümetle muhalefet arasındaki oylarda mı?
Hayır, eskiden "koalisyonların anlaşamadığı zamanlar" koalisyon yapan partiler seçim sonucu anlaşmaya varıp koalisyon oluşturdular. Ancak bu aralar başa gelmesi muhtemel olan altılı masa şimdiden anlaşmaşlı görünüyorlar, yani eskisi kadar anlaşmazlıklar olmayacağı için o zamanlardaki gibi sorunlar yaşanacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya linçleneceğim biliyorum ama AKP bu gidişle gene kazanıcak.
Neden?
çünkü böyle kendi ayağına sıkan fırsatı göz göre göre değerlendirmeyen ve sırf muhalif olmak için muhalefet yapan ayrıca sırf oy için gidip PKK uzantısı ile iş birliği yapması yeterli bir neden bence .
Ümit Özdağ ise meclise girebilir maksimum bu seçimde.
AKP ise gene bir şey yapmadan oyları toplayacak.
Her ne kadar akp'nin başta kalmasını istemesem de böyle olacağını düşünüyorum.

Yine kazanırsa Türkiye tamamen batar , 2023 büyük bir dönüm noktası olacak gibi bakalım neler yaşanacak...

Ya şu "Malum Parti" olayı nereden çıktı? Açık açık "AKP kazanır mı?" deyin. Hem "fikir özgürlüğü" yok deyip kıvranıyorsunuz hem de kendi kendinizi kısıtlıyorsunuz. Yapmayın şunu.

Seçimler de kazanabilir. Göçmenlerle kazanacak tabii. Ya da OHAL ilan edip seçimi erteleyecektir.

Doğru düzgün parti yok ki Ak Parti kendini batırdığından CHP'ye gidiyor oylar Kemal Kılıçdaroğlu gitse kendi partisini açsa barajı bile geçemez oy konusunda
Ama bence kazanamayacak koalisyon tarzı bir şey olabilir

Kaybetse ne değişir ki en fazla? Muhalefet böyle devam ettikçe bu durum aynen devam edecek. Bunu söylerken gerçekten içim acıyor ama yine aynı parti devam edecek. Kendi ailemde de hâla aynı görüşte olanlar var, bir türlü ikna edemiyorum. Ailrmle tartışırken tek savunamadığım şey CHP'nin gidip pkk ile işbirliği yapma olayı. Bu durumu nasıl savunucam onu bilmiyorum. Zaten parti üstünde büyük bir algı var +40 yaş üstü özellikle. Ben kararsızım cidden durum ne olacak göreceğiz. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Ya şu "Malum Parti" olayı nereden çıktı? Açık açık "AKP kazanır mı?" deyin. Hem "fikir özgürlüğü" yok deyip kıvranıyorsunuz hem de kendi kendinizi kısıtlıyorsunuz. Yapmayın şunu.

Seçimler de kazanabilir. Göçmenlerle kazanacak tabii. Ya da OHAL ilan edip seçimi erteleyecektir.
Benim tahminim seçimi erteleyecek büyük ihtimalle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,488
Üyeler
193,060
Son üye
Tolonka
Geri