Biosa Giremiyorum Yardım

MiFi

80+
Reaksiyon skoru
113
Arkadaşlar biosu güncellemek istiyorum cap dosyasını indirip usb ye attım Bios ekranına girmek için Dell tuşuna bastığımda siyah ekran açılıyor
_
_
Böyle oluyor.
Gelişmiş seçeneklerden girmek istediğimde ise
*Başlangıç onarma
*Başlangıç ayarları
*Komut istemi
*Güncelleştirmeleri kaldır
*sistem geri yükleme
* Sistem görüntüsü kurtarma
Seçenekleri çıkıyor internetten baktığımda UEF bilmem ne çıkması lazım o bende çıkmıyor.
Napmam lazım

Ekler

• IMG_20220703_132704.jpg
    IMG_20220703_132704.jpg
    2.8 MB · Hit: 59
Arkadaşlar biosu güncellemek istiyorum cap dosyasını indirip usb ye attım Bios ekranına girmek için Dell tuşuna bastığımda siyah ekran açılıyor
_
_
Böyle oluyor.
Gelişmiş seçeneklerden girmek istediğimde ise
*Başlangıç onarma
*Başlangıç ayarları
*Komut istemi
*Güncelleştirmeleri kaldır
*sistem geri yükleme
* Sistem görüntüsü kurtarma
Seçenekleri çıkıyor internetten baktığımda UEF bilmem ne çıkması lazım o bende çıkmıyor.
Napmam lazım
Legacy olarak kurarsanız tabi çıkmaz. Ayrıca güncel de değil BIOS.

Legacy olarak kurarsanız tabi çıkmaz. Ayrıca güncel de değil BIOS.
Yahu bu nası Bi cevap ben şuanda hiçbirşey kurmadım hocam Güncellemek istiyorum diyorum nasıl güncellenir diye baktığımda internetten indirip usb ye atıp biosa girip biostan güncellenir diye yazıyordu bende usbye attım. Biosa giriyim dedim giremedim şuanda napmalıyım onu söylemeniz gerekmezmi?

Yahu bu nası Bi cevap ben şuanda hiçbirşey kurmadım hocam Güncellemek istiyorum diyorum nasıl güncellenir diye baktığımda internetten indirip usb ye atıp biosa girip biostan güncellenir diye yazıyordu bende usbye attım. Biosa giriyim dedim giremedim şuanda napmalıyım onu söylemeniz gerekmezmi?
ankart nedir doğru ve güncel biosu atmak için diyorum

BIOS'unuzu ASUS WinFlash ile güncellemeyi deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri