Vatan niye bu kadar pahalı

5k ya riske girmiyorsun asıl 6k ya alınca riske giriyorsun ölü pixelde iade almıyorlar diye biliyorum ama internetten alınca 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun ki zaten arada 1k fark da yok 5-6k fark var bu sistem için
fiyatlar parçadan parçaya değişir. mesela b450 m2 max normalde 700 vatanda 1300 liraydı en son baktığımda. ama bazı parçalar da var 100tl oynuyor sadece.
ayrıca sen yanlıs anlamışsın. ölü pikselde 14 gün içinde iade yok hatırladığım kadarıyla 5 ölü piksel varsa onu garantiye yolluyorsun ve belki 20 gün sonra geri geliyor ve çözülüp çözülmediği belli bile değil. ama vatandan alsan hem ölü piksel testi hem çalışma testi yapıyorsun ve öyle alıyorsun.
ayrıca şu da var sen internette 5k gördüğün şeyi 5kya almıyorsun faizsiz taksit imkanı varsa yararlanıyorsun yoksa ya peşin vercen ya taksite girip 6kya alıcan. şimdi peşin 5k neden ödeyesin bir ayda? taksit imkanı bu yüzden önemli yani dediğim gibi ekran kartı 10k satılıyor sen alınca taksit yapıyorsun 11+k olarak satın alıyorsun. ama vatanda böyle değil yeni monitor aldım faizsiz peşin fiyatına 6taksit dedi.

yani vatandan almak daha stressiz daha güvenilir daha garantili bi yandan da daha pahalı

vatan pahalı diyince bende türkiye pahalı sandım vatan bilgisayar diyormuşsun. şu bir gerçek ki internetten riske girip 5k ya bir şey almak yerine risksiz 6bine bir şey almak daha mantıklı. bence vatan yine iş görür
Yanlış anladığın da doğru.
Doğru anladığın da doğru.

Yillardir netten urun aliyorum sorun yasamadim bu dusunce yuzunden aileler bilerek kaziklaniyor zaten iyi forumlar.
ya babamla vatana gittik 1660supere adam 7800tl istedi babam alalım falan dedi ben internette daha ucuz diyorum nerden biliyon kaç kere internetten bilgisayar aldın falan diyor güvenemeyiz diyor babam zorla 1660s'e 7800tl vericekti. durdurmaya çalışırken bütün mağaza bize baktı yarım saat babamı ikna etmeye çalıştım. en son hiç almıyorum falan dedi. benim bilgisayar toplama işi 2 ay ertelendi

yine anlamadım ilk satırdaki yanlışlığı mı doğruluğu mu kafa karıştırıcı daha akıcı yazar mısınız
Ya kanka " vatan derken ülke mi pahalı dedin sandım " falan dedin ya.
Ona diyorum işte.
Ülke de pahalı.
Vatan Bilgisayar'da pahalı.
Ahh ahh ömrümden ömür yedin yemin ederim ya.

Bilgisayar alanların çoğu bilgisiz. İnterneti ve forumları takip edenler gerekli yardımları alıyor. Bilgilenip alanların sayısı çok az. Vatan Bilgisayar da bilmeyenler ve elden alışveriş yapanlar sayesinde yoluna devam ediyor.

şöyle bir söz var vatan pahalı değil siz fakirsiniz diyenler mevcut bu ülkede o yüzden çokta şaapmayın :kekw:

Bu gün vatana gittim adam dedi işte 240 GB ssd 1650 süper 16gb ram i5 10100f dedi işte dedim Max 8k o bile çok adam dedi 13k bu niye böyle ya bide indirimdeymis bu güne özel
Fiziksel mağazaları fazla olduğundan dolayı bu kadar pahalı. Eleman sayısı falan derken daha pahalı oluyor.

ya babamla vatana gittik 1660supere adam 7800tl istedi babam alalım falan dedi ben internette daha ucuz diyorum nerden biliyon kaç kere internetten bilgisayar aldın falan diyor güvenemeyiz diyor
o kuşak %90 a öyle
bende o yüzden sevmıyorum bu tarz yerleri böyle şeyleri kullanıp fazla paraya satıyorlar

bilgisayar toplama işi 2 ay ertelendi
geçmiş olsun

Geri