Sistemde RAM 3200MHZ Mİ 3600MÜ

Hiçbir şeye dokunmadan alayım mi hocam
Sonradan mı ekleyeyim HDD ve SSD
Lütfen bı iletişim Instagram verseniz bı 20 dk ayırıp onerebileceginiz sistem olursa veya bu sistemde tam ne yapmam gerekir soyeseniz pek burdan anlayamadim çünkü

Hiçbir şeye dokunmadan alayım mi hocam
Sonradan mı ekleyeyim HDD ve SSD
Lütfen bı iletişim Instagram verseniz bı 20 dk ayırıp onerebileceginiz sistem olursa veya bu sistemde tam ne yapmam gerekir soyeseniz pek burdan anlayamadim çünkü
Evet hiçbir şeye dokunmadan böyle alın .
Bunları alın şimdi bütçeniz varsa. sisteme ekleyin.

Toplama öneririm. AMD sistem toplanabilir.

Evet hiçbir şeye dokunmadan böyle alın .
Bunları alın şimdi bütçeniz varsa. sisteme ekleyin.

Toplama öneririm. AMD sistem toplanabilir.
Üstündeki SSD ne olucak hocam ama o silinmiyor

2 SSD olacak sistemde. 2 Tane m.2 yuvası var zaten.
Birde bilen bir arkadaşım sordu SSD neden beğenmediniz hocam sistemdeki birde PSU arttır dediniz sonra geri takma dediniz nedeni nedir

Birde bilen bir arkadaşım sordu SSD neden beğenmediniz hocam sistemdeki birde PSU arttır dediniz sonra geri takma dediniz nedeni nedir
Çünkü öncceden 200 TL'ye 650W'dan 750W yapılıyordu. şuanda o seçenek kaldırılmış. ve SSD'de 250 TL ile 500 GB'dan 1 TB yapılıyordu.

SSD'de Dram yok.

Çünkü öncceden 200 TL'ye 650W'dan 750W yapılıyordu. şuanda o seçenek kaldırılmış. ve SSD'de 250 TL ile 500 GB'dan 1 TB yapılıyordu.

SSD'de Dram yok.
Şuan da 250 TL den hocam bir fark yok yukselteyim mi çok bi 50 100 e takılan biri değilim
2 Tb hdd olanı alıp sonradan güzel bir SSD almak nasıl fikir sizce

Şuan da 250 TL den hocam bir fark yok yukselteyim mi çok bi 50 100 e takılan biri değilim
2 Tb hdd olanı alıp sonradan güzel bir SSD almak nasıl fikir sizce
Şuanda 250 TL'ye 750W modeli yok bende. Gözükmüyor ya da. 2 TB HDD'yi attığım gibi al WD Blue şeklinde.
1656872915193.png

Ekler

• IMG_20220703_213154.jpg
    IMG_20220703_213154.jpg
    120.6 KB · Hit: 24
Bakın var bende bunu ekleyeyim birde 2 Tb hdd eklemek mantıklı gibi sonradan Ssd almak daha mantıklı geldi
O zaman ekleyin. SSD'de WD 1 TB için ne kadar para istiyor peki?

O zaman ekleyin. SSD'de WD 1 TB için ne kadar para istiyor
Sizce Bunu eklemek mi sonradan almak mı
Dediğiniz SSD ekleyinxce 700 TL istiyor
Açıkçası araştırdıkça sistem f/p gelmemeye başladı :/

Ekler

• Screenshot_2022-07-03-21-36-45-891_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-03-21-36-45-891_com.android.chrome.jpg
    313.3 KB · Hit: 20
Sizce Bunu eklemek mi sonradan almak mı
Dediğiniz SSD ekleyinxce 700 TL istiyor
Açıkçası araştırdıkça sistem f/p gelmemeye başladı :/
O zaman böyle kalsın. Sadece PSU ekle. sistem zaten toplamaya göre F/P değil bu arada. Hazır istiyorsunuz diye alın diyorum. WD Blue al HDD olarak atmıştım linkini önceden.

O zaman böyle kalsın. Sadece PSU ekle. sistem zaten toplamaya göre F/P değil bu arada. Hazır istiyorsunuz diye alın diyorum. WD Blue al HDD olarak atmıştım linkini önceden.
F/P sandığım için almak istedim biraz daha araştıralım ozaman umarım bir şey bulurum sizin de bildiğiniz var ise atarsanız sevinirim teşekkürler

Geri