eren616761
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
arkadaşla rtx 2060 diğer ekran kartlarına göre daha mı az ısınır (gtx 1650gibi) daha az elektrik kullandığını duymuştum
Evet rx5700 göre daha az ısınıyorarkadaşla rtx 2060 diğer ekran kartlarına göre daha mı az ısınır (gtx 1650gibi) daha az elektrik kullandığını duymuştum
laptop monster tulpar t5Isınması soğutma bloğu ile alakalıdır. Öyle modele göre bir şey demek bence doğru olmaz.
kart i7 ekran kartı rtx 2060 laptop monster tulpar t5Neye göre 1650 çok daha az ısınır (normalde) ve ısınma da faktör gpu değil kartın modeli.
Laptoplar her çeşit çok ısınır malesef.kart i7 ekran kartı rtx 2060 laptop monster tulpar t5
bide güzel bir soğutma alcam ortalama kaç derece olurLaptoplar her çeşit çok ısınır malesef.
80i nin üstünü görmez sanırım 85in stünü görmedikçe sıkıntı yok bence (laptop için diyorum masaüstü sistemler için 85 sıcak)bide güzel bir soğutma alcam ortalama kaç derece olur
sağol80i nin üstünü görmez sanırım 85in stünü görmedikçe sıkıntı yok bence (laptop için diyorum masaüstü sistemler için 85 sıcak)