Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Hali saha için ayakkabi lazım
oha zenginsin demek haHali saha için ayakkabi lazım
Yo değilim ayakkabi lazim oluyoroha zenginsin demek ha
1000 tl ye ne ayakkabısı 300 tl ye al kaç numara giyiyonYo değilim ayakkabi lazim oluyor
adam senden 300 tl mi isteiş öneri yapcaksan yap boş yorum yapma1000 TL ye ne ayakkabısı 300 TL ye al kaç numra giyiyon
Adam gibi olsun diye o kadar butce belirttim 401000 TL ye ne ayakkabısı 300 TL ye al kaç numara giyiyon
bak adam ol akıllı ol her boksa karışma tenekeadam senden 300 TL mi isteiş öneri yapcaksan yap boş yorum yapma
Adam gibi olsun diye o kadar butce belirttim 40
Bu krampon krampon istemiyorum hali saha ayakkabisi istiyorumbak adam ol akıllı ol her boksa karışma teneke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu iyi bence![]()
Puma 10631002 Tacto Fg Ag Jr Çocuk Futbol Shoes - Fiyatı, Yorumları
10631002 Tacto Fg Ag Jr Çocuk Futbol Shoes Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
lan konuşma çöp poşeti yerim lan o kafanıbak adam ol akıllı ol her boksa karışma teneke
bu iyi bence![]()
Puma 10631002 Tacto Fg Ag Jr Çocuk Futbol Shoes - Fiyatı, Yorumları
10631002 Tacto Fg Ag Jr Çocuk Futbol Shoes Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
Bu krampon krampon istemiyorum hali saha ayakkabisi istiyorum
aynı şeyy degilmiBu krampon krampon istemiyorum hali saha ayakkabisi istiyorum
gel lan istanbula seni etek giydirip dans ettiririm akılını başına al kanını içicemlan konuşma çöp poşeti yerim lan o kafanı
o yazdığın klavyede yapmak kolay her gelen böyle konuşma o klavyeyi sana sokarlaraynı şeyy degilmi
gel lan istanbula seni etek giydirip dans ettiririm akılını başına al kanını içicem
istanbuldayım zaten totoşaynı şeyy degilmi
gel lan istanbula seni etek giydirip dans ettiririm akılını başına al kanını içicem
gel kadıköye gel lan yaşın kaç klavye delilanlısı dişlerini sökerim gelo yazdığın klavyede yapmak kolay her gelen böyle konuşma o klavyeyi sana sokarlar
istanbuldayım zaten totoş