Tatil için dizi önerisi

punisher izle bol bol aksiyonlu mukemmel dizi

Alice In Borderland güzel diziydi.

Breaking bad daha güzel ama bir tık sıkıcı gelebilir. Yavaş bir dizi olduğundan. Peş peşe bölümleri izleme isteği uyandıracağını zannetmiyorum.
Aşırı sürükleyici bir şey istiyorsan TWD olabilir, 1 günde 1 sezondan fazla izliyordum.
fear twd mi 1. sezon

Stranger things, dark
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The rain de olabilir

bilim kurgu dizisi istiyorum bilim kurgu olmasa da böyle aksiyonlu daha doğrusu dolu dolu bir dizi istiyorum diğer bölümünü izletsin yani

prison break
breaking bad
the witcher
arcane

bunlar aklımda ama izlemedim önerir misiniz ?

the 100 izleyeceğim
daha başlamadım

türkçe dublaj olursa çok güzel olur
See, kesinlikle izle 2 sezon yayınlandı.

Breaking bad daha güzel ama bir tık sıkıcı gelebilir. Yavaş bir dizi olduğundan. Peş peşe bölümleri izleme isteği uyandıracağını zannetmiyorum.
Aşırı sürükleyici bir şey istiyorsan TWD olabilir, 1 günde 1 sezondan fazla izliyordum.
asıl twd daha sıkıcı bence, breaking bad'de en azından her bölüm farklı şeyler oluyor, twd'de zombi öldürüyorsun grup arası tartışma çıkıyor vs vs. ayrıca 11 sezon çok sıkar

asıl twd daha sıkıcı bence, breaking bad'de en azından her bölüm farklı şeyler oluyor, twd'de zombi öldürüyorsun grup arası tartışma çıkıyor vs vs. ayrıca 11 sezon çok sıkar
ikisini de indireyim izlerim ikisini de sevmezdem bırakırım zaten

prison break ( kesin izle )
the mentalist
the following
dexter
one ordinary day
through the darkness
mindhunter
gwimul
who killed sarah
from
aklıma gelen bunlar hepsini izledim memnun kalacağından eminim...

Better call saul
ben 2 bölüm izledim hiçbirşey anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twd final sezonu onceki sezon çok sıkcıydı son bölüm efsaneydi spoiler olur diye yazmıyorum ne oldugunu izleyen anlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri