❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

ürünün bize ulaşması tahmini ne kadar sürer ilk defa amazon germanyden ürün aldım

Arkadaşlar normalde bu ürün 5 sene garanti veriyor yerelde ancak ürün Almanya dan geldiği için yerel pazarda ürünün bir garanti karşılığı yok WD adına.
İşin Amazon kısmında ise 1 senelik garanti var ancak burda da durum şöyle ki, Amazon ürün değişimi yapmıyor verdiğiniz ücreti iade olarak alıyor aynı zamanda ürünü tekrar Almanya ya yolluyorsunuz.
İlk defa alacak arkadaşlar adına bilgilendirmek istedim, hayırlı olsun herkese.

Arkadaşlar normalde bu ürün 5 sene garanti veriyor yerelde ancak ürün Almanya dan geldiği için yerel pazarda ürünün bir garanti karşılığı yok WD adına.
İşin Amazon kısmında ise 1 senelik garanti var ancak burda da durum şöyle ki, Amazon ürün değişimi yapmıyor verdiğiniz ücreti iade olarak alıyor aynı zamanda ürünü tekrar Almanya ya yolluyorsunuz.
İlk defa alacak arkadaşlar adına bilgilendirmek istedim, hayırlı olsun herkese.
Ürünü Almanya'ya yollamıyorsun evden gelip alıyorlar. Amazon 1 sene değil 2 sene destek veriyor diye biliyorum.

Hocam ben müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda bana 1 sene demişlerdi bir yanlışım olmasın ama yine de.
Tekrar bir sor istersen bende 2 sene diye biliyorum. Ürün iademi de evden gelip aldılar.

Tekrar bir sor istersen bende 2 sene diye biliyorum. Ürün iademi de evden gelip aldılar.
Merhaba anakartım ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 DDR4 5333 HDMI VGA Çift M2 USB3.2 mATX Anakart yanında stok olarak
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma
Geliyor. Şimdi sipariş ettiğim ssd bayağı geç gelecek windowsu stok ssd ye kurmak da istemiyorum pek... Açılış hızı cok fark eder mi sonradan taktıgımda windowsu diğer ssd ye taşıyabilirmiyim?

Geri