Elraenn bot olayı hakkında

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,250
Elraenn in bot bastığı söylentileri doğru mu?
Biliyorum bu konu çok eskide kaldı ama bugün bir video çıktı karşıma, aklıma takıldı. Zamanında takip etmemiştim.

Elraenn bot kullanmaz hocam. Her iklim şartında spor ayakkabısını giyer.
BOT YOK.jpg

ELRAENN BOT KULLANMAZ.png

Bunu ortaya atan bir tek boş konuşan jahreindi. Jahreinin işi gücü millete zararı olmayanlara laf söylemek, iftira atmak. En sonunda güzel bir duvara tosladı Contra bunu yerden yere vurmuştu.

İkisini de takip etmem. Gündemden filan sürekli karşıma çıkıyordu.

Bunu ortaya atan bir tek boş konuşan jahreindi. Jahreinin işi gücü millete zararı olmayanlara laf söylemek, iftira atmak. En sonunda güzel bir duvara tosladı Contra bunu yerden yere vurmuştu.
Afaki şarkısında mı?

Elraenn , Twitch e o kadar çok kitle çekti ki, Ben bile Twitch in ne olduğunu bilmezken YouTube da adamı tanıyıp gidip Twitche üye oldum. Benim gibi yüz binlerce kişi böyle üye oldu.
Jahrein gibi Twitch in kaşarlanmiş yayincilari da bu durumdan rahatsız oldu haliyle. Her şey ispatlariyla ortada Elraenn in açıklama videolarında.
Tuğkan Bey in samimi bir sohbetinin olması ve chill yayınlar yapması bence insanları çekti. Jahrein gibi ona sataşam buna saldirayim şunu linç edeyim gibi bir derdi yok, bunu iki tarafı da izleyen kişiler bilir.

Elraenn , Twitch e o kadar çok kitle çekti ki, Ben bile Twitch in ne olduğunu bilmezken YouTube da adamı tanıyıp gidip Twitche üye oldum. Benim gibi yüz binlerce kişi böyle üye oldu.
Jahrein gibi Twitch in kaşarlanmiş yayincilari da bu durumdan rahatsız oldu haliyle. Her şey ispatlariyla ortada Elraenn in açıklama videolarında.
Tuğkan Bey in samimi bir sohbetinin olması ve chill yayınlar yapması bence insanları çekti. Jahrein gibi ona sataşam buna saldirayim şunu linç edeyim gibi bir derdi yok, bunu iki tarafı da izleyen kişiler bilir.
kesinlikle katılıyorum yaptığı yayınlardaki sohbet zevki o kadar iyi ki twitchle alakası olmayan insanlar bile twitch alemine girdi jahreinin kafa yapısını cidden anlayamıyorum piyasada sataşmadığı kimse kalmadı hala da devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,459
Üyeler
186,493
Son üye
akodayi
Geri