Burak Aksoy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 847
gamepass kütüphanesi var da playstationda yok mu ?ps oyunları çok pahalı veririm diyosan ps daha güzel xbox alırsan game pass alırsın keyfine bakarsın
gamepass kütüphanesi var da playstationda yok mu ?ps oyunları çok pahalı veririm diyosan ps daha güzel xbox alırsan game pass alırsın keyfine bakarsın
Bence ps5Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
şimdi gördüm yeni çıkmış bilmiyordumgamepass kütüphanesi var da playstationda yok mu ?
O zaman CD li versiyonu alabilirsin de takasa pek gerek kalmaz sanırım yeni PS+ sisteminde arkadaşlarında olan oyunların çoğu vardırVe arkadaşlar belirtmek isterim etrafımda 2 tane playstation 4 sahibi var. Yani CD'li oyunları takaslıyabilirim
aynen ama xboxta 2 3 tane düzgün oyun var gerisi iyi değilo zaman oyunlara bakması daha mantıklı olur o
kaynak var mı bakalımXbox a Steam desteği gelecek diyorlardı. Eğer öyle bir şey olursa hiç tartışmasız xbox alınır![]()
bişey sorucam sana hani xbox game pass pc de varya bende almayı düşünüyom ps+ da pc için varmı abonelik?aynen ama xboxta 2 3 tane düzgün oyun var gerisi iyi değil
Bende series s ve ps5 digital var ikisinide kullanıyorum o yüzden bu kadar net yorum yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaynak var mı bakalım
Pc de yok ps+bişey sorucam sana hani xbox game pass pc de varya bende almayı düşünüyom ps+ da pc için varmı abonelik?
yok malesef ayrıca pc ile xbox gamepass oyunları farklıbişey sorucam sana hani xbox game pass pc de varya bende almayı düşünüyom ps+ da pc için varmı abonelik?
PS5 tercih ederdim ben. Oyunları daha cazip geliyor. Belki VR da denersin. PlayStation'a game pass gibi bir şey de geldi hemhocam teyzem değil ben karşılıyorum hocam o sadece getirecek