Playstation 5 mi alınmalı yoksa Series X mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar önümüzdeki ay teyzem Almanya'dan gelecek. Sizce hangisi alınmalı? Ve ek olarak 1080P televizyonda görüntü çok kötü olur mu?
Bence ps5

Bende dayımdan isticem (parasıyla) annem kabul etmiyor :/

Ve arkadaşlar belirtmek isterim etrafımda 2 tane playstation 4 sahibi var. Yani CD'li oyunları takaslıyabilirim
O zaman CD li versiyonu alabilirsin de takasa pek gerek kalmaz sanırım yeni PS+ sisteminde arkadaşlarında olan oyunların çoğu vardır 😀

PS+ da exclusive olarak bir tek TLOU2 ve daha yeni çıkan birkaç oyun yok şuan, o varsa onu alırsın.

Xbox a Steam desteği gelecek diyorlardı. Eğer öyle bir şey olursa hiç tartışmasız xbox alınır :)

o zaman oyunlara bakması daha mantıklı olur o
aynen ama xboxta 2 3 tane düzgün oyun var gerisi iyi değil
Bende series s ve ps5 digital var ikisinide kullanıyorum o yüzden bu kadar net yorum yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox a Steam desteği gelecek diyorlardı. Eğer öyle bir şey olursa hiç tartışmasız xbox alınır :)
kaynak var mı bakalım

aynen ama xboxta 2 3 tane düzgün oyun var gerisi iyi değil
Bende series s ve ps5 digital var ikisinide kullanıyorum o yüzden bu kadar net yorum yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaynak var mı bakalım
bişey sorucam sana hani xbox game pass pc de varya bende almayı düşünüyom ps+ da pc için varmı abonelik?

PS5
Exclusiveleri yeterince deneyimlemediysen özellikle PS5 al bence.
PS Plus ile güzel oyunları da deneyimlemiş olursun.

hocam teyzem değil ben karşılıyorum hocam o sadece getirecek
PS5 tercih ederdim ben. Oyunları daha cazip geliyor. Belki VR da denersin. PlayStation'a game pass gibi bir şey de geldi hem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri