NeeK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 701
Merhaba. Şu yaşıma kadar (18) yalnızlığın iyi olduğunu savundum hep. Farzı misal olarak lisede çok fazla ortam yapmadım genelde uyudum çünkü sahte samimiyet olduğunu düşündüm ve birkaç dost ile yoluma devam ettim. Gün geçmiyor ki insanların samimiyetine olan inancım azalmasın. Ne zaman birine bağlanıp güvenirsem zarara uğrayan ben oluyorum. Tabii her insan ayrı ancak gerçekten bazı insanlar var ki , sanırım ben onlara denk geldim beni insanlardan soğuttular. Bir kişiyle veyahut bir ortama girecekken direkt aklıma samimiyetsizlik geliyor. Ben her şeyimi rahatça paylaşacağım bir ortam ararım hep rahat olacağım, arka planda kötülüğün olmadığı şekilde. Ancak görüyorum ki dünyada işler böyle yürümüyor. Siz eğer insanlar konusunda beklentiler dahilinde idealist davranırsanız yalnız kalıyorsunuz. Birkaç dostum var demiştim başta, gün geçtikçe görüyorum ki lise bitince onlar da değişmeye başladı. Kim bilir belki ben onları severken aynı şekilde onlar benden o samimiyeti almadı. İnsanız hepimiz farklıyız olur ya bunda bir problem yok. Sadece ara sıra içim sıkılıyor hani insanın güzel arkadaşları olması nasıl bir histir hep merak ettim bu yaşa kadar. İyi dostluklar kurdum zannediyordum az ve öz ama iyi diyordum hep. Görüyorum ki sadece ben gözümde fazla iyileştirmişim durumları belki de öyle olmasına ihtiyacım vardı. İnsanların önceliği olmak gibi bir derdim yok ancak az arkadaşınız varsa değer görmek hoşunuza gidebilir bende bunu istemiştim belki abartıdır. Buraya kadar konu biraz allak bullak oldu biliyorum ondan hemen ana fikire geçeyim : Her ne kadar az dost istesem de çoğu gece içime bir sıkıntı düşer kendimi yalnız hissederim. İnstagrama girerim herkes arkadaşlarıyla bir yerde eğleniyor. Kendimi yalnız hissetmekten çok sıkılıyorum ancak bunu değiştirecek adımları atacağımı pek zannetmiyorum samimi insanları dostum olarak benimsedikten sonra bu şekilde bir yanılgıya düştükten sonra ki hele. Okuduğunuz için minnettarım.